Part Two blås Helena - rosa - Dam Polo Ralph Lauren BISTRETCH - Tygbyxor - burmese tan Vackra billiga damkläder

Ragwear TANYA FLOWERS E - Jerseyklänning - apricot Vackra billiga damkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Polo Ralph Lauren Cable Knit Crewneck Sweater
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Polo Ralph Lauren Chrystie Kick Flare Crop Jean JeansTwitterPolo Ralph Lauren Classic Fit Mesh Rugby Shirt Ögrönlar och Polo Ralph Lauren Corsage Cotton Tee Ögrönlar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Re.draft STRIPED BLOUSE - blås - flame Vackra billiga damkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Reclaimed Vintage Vintageinspirerad ljust stentvättad jeanskjol i midi- och mom -modell

Polo Ralph Lauren GD LT WT OXFORD LSL SHT Ögrönlar

Reebok Crossfit Speedwick Vinröd t-shirt

Polo Ralph Lauren Jersey Polo Graphic Tee Ögrönlar

Reebok Classic Klänning Classics Dress - Svart - Dam

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Polo Ralph Lauren Lambskin Leather Jacket YtterkläderPolo Ralph Lauren LS VN CARDI LONG SLEEVE SWEATER ÖgrönlarPolo Ralph Lauren LSPOHOODM7 LONG SLEEVE KNIT Ögrönlar och Polo Ralph Lauren METALLIC COTTON LSL SWT Ögrönlar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Polo Ralph Lauren PANT M18 ATHLETIC PANT Joggingbyxor.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Polo Ralph Lauren SSYDCNCMSL13 SHORT SLEEVE T SHIRT Ögrönlar

Reebok GS Gravity Sucks Crew Ögrönlar

Reebok Performance Sweatshirt Full-Zip Coverup - Grå - Dam

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Reebok WOR KN SHORT Shorts

Jag har redan satt upp plattformen, Polo Ralph Lauren Sullivan Slim Stretch Jean Jeans, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Replay Paradise Limegrön t-shirt med rund halsringning

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Polo Ralph Lauren T-shirt - bas - svart Vackra billiga damkläderPolo Ralph Lauren Twill Short ShortsPolo Ralph Lauren WOOL GABARDINE SKT Kjolar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Resteröds Boxershorts Gunnar 3-pack - Svart - Herr

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

PrettyLittleThing Plus Svart ginghamrutig miniklänning med smock

Rhythm Camille Ljusröd strandklänning i bomull

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Profound Aesthetic Svart huvtröja med ränder och dubbla dragkjedor 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en PS Paul Smith Skogsgrön pikétröja i smal passform med zebralogga 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterPull&Bear Beige v-ringad miniklänning och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

River Island Brun skjorta med smal passform

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger PULL&BEAR KÖRPERNAH GESCHNITTENER MIT RISSEN - Pennkjol - blå Vackra billiga damkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av PULL&BEAR MIT DIAGONALEN - Träningsjacka - blå Vackra billiga damkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen PULL&BEAR MIT KETTE - Jeans straight leg - blå Vackra billiga damkläderPULL&BEAR MIT PFLANZEN-MOTIV - T-shirt med print - vit Vackra billiga damkläderPULL&BEAR MIT STREIFEN - Omlottkjol - beige Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det PULL&BEAR Shorts - rosa Vackra billiga damkläder.