Skiny SMART RIO 2 PACK - Briefs - svart Vackra billiga damkläder Stradivarius STR Mintgrön v-ringad klänning med smockad midja

Topshop MICRO BOOB 2 PACK - Linne - dusky rosa brun Vackra billiga damkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Stradivarius Superskinny jeans med 4 knappar i svart tvätt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Stradivarius svarta byxor med skärpTwitterStradivarius Vit plisserad midikjol och Stradivarius - blommig jumpsuit med bälte

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Topshop SEAM WESTERN - Jeansjacka - svart denim Vackra billiga damkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Topshop ZIP - Piké - navy Vackra billiga damkläder

Stradivarius Långärmad tröja - grön Vackra billiga damkläder

Triumph Amourette Charm N BH ar

Stradivarius Linne - turquoise Vackra billiga damkläder

Triumph Body Make Up Essentials String Trosor

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Stradivarius MIT FLECHTMUSTER - Stickad tröja - vit Vackra billiga damkläderStradivarius MIT KAROMUSTER - Blazer - grå Vackra billiga damkläderStradivarius MIT RAGLANÄRMELN UND KNÖPFEN - Stickad tröja - beige Vackra billiga damkläder och Stradivarius MIT SUPERHOHEM BUND - Jeans Skinny Fit - brun Vackra billiga damkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Stradivarius MIT WEITHALSAUSSCHNITT - Stickad tröja - vit Vackra billiga damkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Studio Topp i trikå - Röd - Dam

Triumph ESSENTIAL MINIMIZ - Shapewear - svart Vackra billiga damkläder

Triumph Sport-bh, ovadderad - Svart - Dam

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

True lila Röd exklusiv midiklänning i bandeau-modell med rynkad detalj

Jag har redan satt upp plattformen, Stylein blås Sand - Grön - Dam, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

TWINTIP Jerseyklänning - orange Vackra billiga damkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Stylein Klänning Basin - Natur - DamSunnylife POOL RING - Strandaccessoar - röd Vackra billiga damkläderSuperdry Blått randigt linne och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Twist & Tango Kappa Beata Coat - Brun - Dam

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Superdry Linne - superrosa Vackra billiga damkläder

Twist & Tango Tröja Sissy - Dam

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Superdry MIT BAND AN DEN ÄRMELN - T-shirt med print - vit Vackra billiga damkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Superdry orange LABEL BASEBALL S S TEE Ögrönlar 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterSuperdry PREM GOODS LUXURY INFILL ENTRY HOOD Ögrönlar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Valerie SINCE BLOUSE Ögrönlar

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Superdry WILLIS STRIPE SWING DRESS Klänningar.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Svea Fina Tee Ögrönlar och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Swedish Stockings Strumpbyxa Anna Control Top 40 Den - Svart - DamSwegmark Mjuk-bh Cotton Bloom - Vit - DamTed Baker Blommig hawaiiskjorta och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Ted Baker LOLYATA - T-shirt med print - gul Vackra billiga damkläder.