Original Penguin Mörkblå blommiga badshorts Pimkie rutiga byxor med raka ben

Puma REBEL RELOAD SHORTS - Träningsshorts - light grå heather Vackra billiga damkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Pimkie Svart bikiniögrönl med spräckligt spänne
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Pimkie Vit miniklänning med knäppning framtillTwitterrosao SNELLO ABITO REBRODE STRETCH - Cocktailklänning - svart Vackra billiga damkläder och Please Jeans 4B Classic Jog. blå Denim Jeans

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Puma Topp Amplified Cropped Tee - Vit - Dam

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

PUMA TZ Crop Top BH ar

Polo Ralph Lauren Classic Marinblå röda blå trunks med logga på resårbandet i 3-pack

Q S designed by Tygbyxor - olive Vackra billiga damkläder

Polo Ralph Lauren Grå marinblå strumpor i 2-pack med björn och polospelare

R H Studio Mickey Tube Klänningar

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Polo Ralph Lauren gul pikéskjorta i slim fit med knappar och spelarloggaPolo Ralph Lauren Ljusrosa poplinskjorta med smal passform button down-krage och polospelarePolo Ralph Lauren Marinblå randig pikétröja med normal passform och spelarlogga och Polo Ralph Lauren Olivgrön pikétröja med smal passform

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Polo Ralph Lauren rosa pikétröja med knappar och logga i smal passform.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Polo Ralph Lauren Big & Tall Classic Fit Cotton Pocket Tee Ögrönlar

Rachel Zoe ESTELLE - Festklänning - marple leef Vackra billiga damkläder

Rains N3 Termofodrad parkas

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Reclaimed Vintage inspiröd rutig blazer

Jag har redan satt upp plattformen, Polo Ralph Lauren blås - sapphire star Vackra billiga damkläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Reclaimed Vintage Vintageinspirerade gräddvita hängselbyxor

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Polo Ralph Lauren Classic Fit Polo Prepster ShortsPolo Ralph Lauren Cotton Jersey Henley ÖgrönlarPolo Ralph Lauren Double Knit Graphic Short och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Reebok Classics CL Printemp Ete Crew sock Strumpor & tights

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Polo Ralph Lauren The Iconic Flag Sweater Ögrönlar

Reebok Performance Löpar-t-shirt Running Reflective Move Tee - Svart - Herr

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Polo Ralph Lauren Twill Military Jacket Ytterkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Pomkin JONNIE - Stickad klänning - svart Vackra billiga damkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterPOSTYR POSJOHANNA PANT Byxor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Replay Svart och vit t-shirt i 2-pack

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Primakvinnor I Do Padded Bra BH ar.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av PS Paul Smith Marinblå kortärmad linneskjorta med dragkedja och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Pukas Slide Tri Kakifärgad bikiniögrönlPull&Bear Grön batikfärgad sweatshirtPull&Bear Marinblå jeansjacka i overStorlek-modell med fickor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Pull&Bear Röd randig crop top.