Seven Seas Copenhagen Fine Twill  California Regular Fit Ögrönlar Spanx THINSTINCTS - Shapewear - svart Vackra billiga damkläder

Tiger of Sweden FABLO Ögrönlar

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Spanx UNDIE TECTABLE THONG - Shapewear - haut Vackra billiga damkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Sparkz FILUCA - blås - svart Vackra billiga damkläderTwitterSpeedo Essential Mammakläder Svart baddräkt med U-ringad rygg och Speedo Baddräkt H2O Active Hydra Fizz High Neck - Grå - Dam

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Tiger of Sweden Jeans Evolve Slim - Blå - Herr

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Tiger of Sweden Jeans Topp Dawn PR - Gul - Dam

Stance SENSIBLE 3 PACK - Ankelsockor - vit Vackra billiga damkläder

Tiger of Sweden LYNX Ögrönlar

Stay in place Sport-bh High Support Sports Bra B-kupa - Svart - Dam

Tiger of Sweden Sweatshirt Tana PR - Blå - Herr

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Steffen Schraut FASHIONISTA DRESS - Vardagsklänning - svart Vackra billiga damkläderStella McCartney Lingerie SMOOTH THONG - String - nude Vackra billiga damkläderStella Nova Melukka Klänningar och Stig P Catie Ögrönlar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det STINE GOYA Ashton, 509 Light Jersey Klänningar.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Stradivarius Paisleymönstrad asymmetrisk kjol

Topshop CIGARETTE TROUSER - Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder

Mer produktinformation
 • 100% bomull
 • Masculine heritage
 • Tidlös och versatil design.
 • Maskintvätt i högst 40˚C
 • Topshop NOTCH 2 PACK - Linne - neon gul grå Vackra billiga damkläder

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  Topshop SQUARE NECK BODY - Linne - rosa Vackra billiga damkläder

  Jag har redan satt upp plattformen, Stradivarius STR Stentvättade culotte-byxor i denim, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  Tretorn WINGS RAINJACKET Ytterkläder

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen Stradivarius Vit t-shirt med licence-motivStradivarius blås - beige Vackra billiga damkläderStradivarius Jeans Skinny Fit - light-blå denim Vackra billiga damkläder och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Triumph COOL SENSATION - Body - svart Vackra billiga damkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Stylein Kappa vit - Grå - Dam

Triumph Sexy Angel Spotlight Hipster Trosor

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Sunnylife LUXE TOWEL - Strandaccessoar - montegrön Vackra billiga damkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Superdry Grå mjukisbyxor i sweatshirtmaterial med rand i sidan 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterSuperdry regnbågsrandig fodrad jacka och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

TWINTIP Kofta - oatmeal melange Vackra billiga damkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Superdry Luvtröja - grön Vackra billiga damkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Superdry NEW HERO LEATHER JACKET Ytterkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Superdry Piké - bright vit Vackra billiga damkläderSuperdry RILEY - Vardagsklänning - gul multicolouröd Vackra billiga damkläderSuperdry SOLMITTAVA EMILIE-CAMITOPPI - blås - sea foam blå Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Superdry Sport-bh Active Layer Bra - lila - Dam.