Fold & Go Slott  Melissa & Doug - figurer & miniatyrer Radiostyrd Bil & Transformerare Gul Rastar - interaktiva leksaker

Motorcycles 5in1 Meccano - klossar & byggleksaker

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Jurassic World Dino med ljud Triceratops - figurer & miniatyrer
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen We Dare UbiSoft - playstation 3TwitterFireman Sam Juno Jet Ski incl. Figurine Summertime - dockor & tillbehör och Snowrider orange Stiga - uteleksaker & sportleksaker

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Lammgunga Grå Teddykompaniet - gunghästar

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Paw Patrol Valp med fordon ljus Chase - figurer & miniatyrer

Get the Pets Single pack Reuben McScales Littlest Pet Shop

Scooby-Doo 13 Spooky Tales - Surf's Up (2-disc) Warner Home Video

Hinkset barn Paw Patrol - uteleksaker & sportleksaker

Rallybil LEGO Technic (42077) Lego - lego & duplo

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Badcape Classic Randig Grå One Storlek Geggamoja - badkläder & uv-kläderElefanthona Schleich - figurer & miniatyrerRöd Valross Slider Stiga - uteleksaker & sportleksaker och Star Wars - The Clone Wars - Säsong 4 vol 4 Warner Home Video

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Bloomingville Leksakssats Mat Lotusträ L 22 x H 3 5 x B 16 5 cm Multi.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

UV-shorts Bamse strl. 86-92 Swimpy - badkläder & uv-kläder

Fidget Spinner Fotboll Summertime - uteleksaker & sportleksaker

Lejon med navel Teddykompaniet - gosedjur

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Sensory Blocks Brio (30436) - klossar & byggleksaker

Jag har redan satt upp plattformen, Gorillahona Schleich - figurer & miniatyrer, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Pannkaks-set Micki - rollek

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Baddräkt fuchsia strl 2 Disney Frozen - badkläder & uv-kläderCombiner Wars Leader Skywarp Transformers - actionfigurerBadshorts Zenjo Dark Sapphire Name it - badkläder & uv-kläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Swim & Sun Jacket plain blå grön ImseVimse - badkläder & uv-kläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Kylmatlåda Nordic Sea Blå Frozzypack - uteleksaker & sportleksaker

Hauntley's Mobile Vampyrina Bullyland - figurer & miniatyrer

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Krambjörnarna Cheer Care Bear - gosedjur 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Emmas ateljé LEGO Friends (41365) Lego - lego & duplo 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterRainbow Music Bells Tobar - musikleksaker och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Nerf N'strike Elite Accusstrike FalconFire - uteleksaker & sportleksaker

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger X9 Flycar Radiostyrd quadrocopter och bil i ett Röd silver Syma.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av 1 43 LaFerrari - leksaksbilar & fordon och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Kylmatlåda Nordic Grå Frozzypack - uteleksaker & sportleksakerBBQ grillset med accessoarer Dockskåp Djeco - dockskåp & tillbehörMy Little Pony Spike Gosedjur - gosedjur och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Penguin - Plush Melissa & Doug - gosedjur.