Mjukisdjur Diddi  Stor  Babblarna - gosedjur Horse trailer set Dickie Toys - leksaksbilar & fordon

Philosophical Introductions Five Approaches to Communicative Reason - Jurgen Habermas - böcker (9781509506729) Bokhandel

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Dammsugare Melissa & Doug - rollek
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Husbil med figurer 32 cm Keenway - leksaksbilar & fordonTwitterHandväska Shimmer Shimmer & Shine - rollek och Öns juicebar Playmobil Family Fun (6979) - playmobil

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

The Art of Racing in the Rain - Garth Stein - böcker (9780062349538) Bokhandel

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

The Genesis Code Your Key to Unlocking Hidden Genius - Glynda-Lee Hoffmann - böcker (9781490577128) Bokhandel

Farmor och farfar Chokladkanin Sylvanian Families - figurer & miniatyrer

Ancient Book of Jasher Referenced in Joshua 10 13; 2 Samuel 1 18; And 2 Timothy 3 8 - Ken Johnson - böcker (9781438266756) Bokhandel

Pop-to-play Lustslott Djeco - dockskåp & tillbehör

Shorter Walks in the Dolomites - Gillian Price - böcker (9781852847876) Bokhandel

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Minihockeyset NY Rangers SportMe - sportleksakerMinifigurer 2-pack Rapunzel Disney - figurer & miniatyrerUV-dräkt Odessa Candy rosa Reima - badkläder & uv-kläder och Fat med grönsaker Jabadabado - rollek

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Solglasögon 0-4 år Grön Haga Eyewear - badkläder & uv-kläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Buss Playmobil (6773) - playmobil

Princess Masako Prisoner of the Chrysanthemum Throne - Ben Hills - böcker (9781585426102) Bokhandel

Europa brinner Hitler och andra världskriget - Bengt Frödrikson - böcker (9789170532979) Bokhandel

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Ett sötare blod om hälsoeffekterna av ett sekel med socker - Ann Fernholm - pocket (9789127146235) Bokhandel

Jag har redan satt upp plattformen, Microphone Stand My Music World MY 1ST ART - musikleksaker, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Alfahannen - Katarina Wennstam - pocket (9789174291421) Bokhandel

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Familjen Känguru Sylvanian Families - figurer & miniatyrerWalkie Talkie Disney Frozen - interaktiva leksakerTravel Train Fjärrstyrt Brio Träjärnväg - leksaksbilar & fordon och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Not Fade Away A Short Life Well Lived - Laurence Shames Peter Barton - böcker (9780060737313) Bokhandel

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Feisty Pets svart Cat Feisty Pets - gosedjur

Bamse Sakletardagen - - böcker (9789157027559) Bokhandel

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Nerf Modulus Madiator - uteleksaker & sportleksaker 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Happytrike Princess trehjuling Kettler - trehjulingar 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterRymdpistol svärd och disc skjutare. Summertime - interaktiva leksaker och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Marvels Carnage 30 cm Titan Heroes Series Marvel Super Heroes

Rabarbertjuven - Vanja Persson - böcker (9789186763046) Bokhandel

Tills du älskade mig - Brenda Novak - böcker (9789150942323) Bokhandel

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Sekten som återuppstod - Mariette Lindstein - pocket (9789175036847) Bokhandel.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av How to Win Friends and Influence People - Dale Carnegie - böcker (9781439199190) Bokhandel och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Att sätta gränser för sig själv och andra - Åsa Kruse - böcker (9789127819108) BokhandelExtern rödovisning Övningsbok - Christer Johansson Jan Marton Gunvor Pautsch Rolf Johansson - böcker (9789152350430) BokhandelSår - Christina Lindholm - böcker (9789144116013) Bokhandel och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det I en klass för sig genus klass och sexualitet bland gymnasietjejer - Fanny Ambjörnsson - böcker (9789170370274) Bokhandel.