Orbeez Refill Clear Ultimate Soothing Spa Proxy - rollek Landet för längesedan 3 - Jakten på det försvunna vattnet Universal

Witches and Wizrds - the Supernatural Series Book One - Lucy Cavendish - böcker (9781925017441) Bokhandel

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

3 Story house Gift set Sylvanian Families - figurer & miniatyrer
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Radiostyrd X-Wing Starfighter Star Wars - leksaksbilar & fordonTwitterRev It Up Dump Truck 45 cm CAT - leksaksbilar & fordon och JoJo Silwa Sweet creations JoJo Siwa - rollek

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Paul Klee Life and Work - Boris Friedewald - böcker (9783791385051) Bokhandel

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

De hängda hundarna - Jens Henrik Jensen - pocket (9789188647443) Bokhandel

Lektält Cat Car Pyjamashjältarna - uteleksaker & sportleksaker

Hormonernas svall en klimakteriememoar - Francine Oomen - böcker (9789100179489) Bokhandel

Stapelbara badleksaker Delfiner Ubbi UBBI - vattenleksaker

Ärren vi bär - Caroline Engvall - pocket (9789188725097) Bokhandel

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Verktygslåda med tillbehör Melissa & Doug - rollekHelikopter med flygosaurus Playmobil The Explorers (9430)Häst Mustangföl Schleich - figurer & miniatyrer och Nattåg med tågbana Playmobil 1.2.3 (6880) - playmobil

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Soap Factory Science4you - experiment- & aktivitetslådor.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Brokiga förvaringshus - gosedjur

The Rise of Nine - Pittacus Lore - böcker (9780061974588) Bokhandel

Lonely Planet Croatia - Lonely Planet Peter Dragicevich Anthony Ham - böcker (9781786578051) Bokhandel

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Why I'm No Longer Talking to vit People About Race - Reni Eddo-Lodge - böcker (9781408870556) Bokhandel

Jag har redan satt upp plattformen, Mimmi med roliga ljud Mimmi Pigg Mickey & The Roadster Racers Musse & Mimmi Pigg, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Rising strong - the reckoning. the rumble. the revolution. - Brene brun - pocket (9780812999334) Bokhandel

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Strandkapplöpning LEGO DUPLO (10539) Lego - lego & duploMAN lastbil med tippflak Bruder - leksaksbilar & fordonBadring Flamingo Roséguld Out of the blå - vattenleksaker och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

How to Parent Your Anxious Toddler - Natasha Daniels - böcker (9781849057387) Bokhandel

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Nerf N'strike Elite Rough Cut XD - uteleksaker & sportleksaker

Stoft - Lars Norén - böcker (9789100167615) Bokhandel

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Snorkelset och simfenor barn ljusblå Bestway - vattenleksaker 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Värmedyna Standard till Snowracer Stiga - uteleksaker & sportleksaker 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterPop-up tält Paw Patrol - uteleksaker & sportleksaker och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Overlocker Technique Manual - Julia Hincks - pocket (9781782210207) Bokhandel

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Magformers - 30 delar - klossar & byggleksaker.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Påbyggnadsset 1 Brio Träjärnväg - leksaksbilar & fordon och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Klosståg Pumpkin Grön Kids Concept - klossar & byggleksakerApplejack Twist Twirly Hairstyles My Little Pony - figurer & miniatyrerSovrum & skönhetsset Sylvanian Families - dockskåp & tillbehör och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Allt jag fått lära mig - Tara Westover - böcker (9789127150898) Bokhandel.