Badmadrass  max 90kg  Bestway - vattenleksaker Light Up Racers Gecko Pyjamashjältarna - leksaksbilar & fordon

SIGNERAD Starkt kul Ingen kan bli perfekt - men alla kan bli skitbra - Micael Dahlen - böcker (9780777772690) Bokhandel

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Baby boing ball Barbo Classic - sportleksaker
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Flower Press Alga Science - experiment- & aktivitetslådorTwitterGosedjur Lea Snöleopard 33 cm Nattou - gosedjur och Bubbleezz Small Maro Monster - figurer & miniatyrer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Skillnadens trädgård ett ekologiskt trädgårdsskafferi - Sara Bäckmo - böcker (9789187905308) Bokhandel

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Munken som sålde sin Ferrari en berättelse om att uppfylla sina drömmar och förverkliga sig själv - Robin Sharma - böcker (9789170362316) Bokhandel

Teddy Wild- Flamingo liten Teddykompaniet - gosedjur

Jägare och dokumentärfilmare - Gerold Berg Britt Marie Nordquist - böcker (9789163927003) Bokhandel

LEGO Marvel Avengers Warner Games - xbox one

The Victorian Book of Cakes - T. Percy Lewis A. G. Bromley Nicholas (FRW) Lodge - böcker (9780754825760) Bokhandel

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Spirit Collector Xerxes Spirit - figurer & miniatyrerDoll Clawdeen Wolf Monster High - dockor & tillbehörSmart tågset med action-tunnlar World Smart Tech BRIO (33873) Brio och Mysteriet på Greveholm - Grevens återkomst (2-disc) SF

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Solglasögon 1-6 år Svart Geggamoja - badkläder & uv-kläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Crosshairs Premium edition deluxe Transformers - figurer & miniatyrer

Växtrevolutionen växterna har rödan uppfunnit vår framtid - Stefano Mancuso - böcker (9789170285240) Bokhandel

Star Maker - Olaf Stapledon - böcker (9781604443875) Bokhandel

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Remember Never to Forget - Lauren Lior-liechtenstein - böcker (9781450098892) Bokhandel

Jag har redan satt upp plattformen, Twister Crashers Cruz Ramirez Cars 3 Disney - leksaksbilar & fordon, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Kabbala en introduktion - Joseph Dan - böcker (9789185164745) Bokhandel

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Squishy Palz Blixten McQueen Disney Cars - figurer & miniatyrerMumin GeoHouse Magnetic Shapes - interaktiva leksakerHazelyn Glimmies - figurer & miniatyrer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

6 kilo på 6 veckor Special - Ulrika Davidsson Ola Lauritzson - böcker (9789153439219) Bokhandel

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Creative DIY väggset Lundby - dockskåp & tillbehör

The Mushroom at the End of the World - Anna Lowenhaupt Tsing - böcker (9780691178325) Bokhandel

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Ratt med ljus och ljud Skye Paw Patrol - interaktiva leksaker 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Badmadrass Marshmallow 190 x 105cm Bestway - vattenleksaker 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterNalle Holger Jr Teddykompaniet - gosedjur och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Sacröd Mirror Nondual Wisdom and Psychotherapy - John Prendergast Peter Fenner Sheila Krystal - böcker (9781557788245) Bokhandel

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Stunt Dubbel Bil R C Blå Summertime - leksaksbilar & fordon.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Pomsies Speckles Serie 1 Proxy - interaktiva leksaker och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Aragogs håla LEGO Harry Potter (75950) Lego - lego & duploMatsalsset Sylvanian Families - figurer & miniatyrerGlittrande Kattunge Scruffies - gosedjur och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Jurassic World Dino med ljud Pteranodon - figurer & miniatyrer.