Bungo badshorts  Svart  Färg Kids - badkläder & uv-kläder Solglasögon 1-6 år rosa Geggamoja - badkläder & uv-kläder

Den högkänsliga människan konsten att må bra i en överväldigande värld - Elaine N. Aron - böcker (9789198053470) Bokhandel

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Vilda västernvagn Playmobil (70013) - playmobil
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Fotboll orange strl 4 Franklin - uteleksaker & sportleksakerTwitterSkotare Ponsse Med Larvfötter EMEK Emek - leksaksbilar & fordon och Katie doll 46 cm Design a Friend Design a friend - dockor & tillbehör

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Kring denna kropp - Stina Wollter - böcker (9789137152035) Bokhandel

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Sekten som återuppstod - Mariette Lindstein - pocket (9789175036847) Bokhandel

On the go blaster keychain orange NERF Nerf - uteleksaker & sportleksaker

Tillbaka till jobbet hållbar återgång efter stressrelaterad ohälsa - Åsa Kruse - böcker (9789127817593) Bokhandel

Sopbil 38cm Dickie toys Dickie Toys - leksaksbilar & fordon

Det högkänsliga barnet att växa och må bra i en överväldigande värld - Elaine N. Aron - böcker (9789198053418) Bokhandel

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Mega Twinshock Nerf - uteleksaker & sportleksakerAstrid Lindgren Älskade Filmklassiker av (23-disc) SFSkogsdagis Sylvanian Families - dockskåp & tillbehör och Häst 25 cm Vit stående Summertime - figurer & miniatyrer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Tillbehörsset shopping Lundby - dockskåp & tillbehör.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Deluxe Plush 28 cm Bubbles Popples - gosedjur

Introduction to Java Programming and Data Structures Comprehensive Version Global Edition - Y. Daniel Liang - böcker (9781292221878) Bokhandel

Körkortsboken på Engelska 2019 driving licence book - - böcker (9789198512021) Bokhandel

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Stor vägatlas Europa Skala 1 750 000 - - böcker (9789113093215) Bokhandel

Jag har redan satt upp plattformen, Drake rosa Aurora - gosedjur, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

It Doesn't Have to Be Crazy at Work - Jason Fried - böcker (9780062874788) Bokhandel

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Docksäng Star stor vit Kids concept Kids Concept - dockor & tillbehörCubik 90 Delar Byggdelar - klossar & byggleksakerBath time Tea Little Tikes - vattenleksaker och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Frankrike - - böcker (9789174253788) Bokhandel

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Death Trooper Actionfigur 30 cm Rogue One Star Wars - actionfigurer

Jazz Up Your Japanese With Onomatopoeia For All Levels - Hiroko Fukuda - böcker (9781568364865) Bokhandel

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Mias skogsäventyr LEGO Friends (41363) Lego - lego & duplo 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Screechers wild Level 1 RevAdactyl - leksaksbilar & fordon 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterBilmatta Race 99 x 91 cm Melissa & Doug - leksaksbilar & fordon och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Manhattan Transfer - Katja Hvenmark-Nilsson - cd-bok (9789176976463) Bokhandel

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Nerf N-Strike Mega Lightning Bow - uteleksaker & sportleksaker.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Speldosa 16 x 8 cm Hästmotiv Summertime - musikleksaker och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Cook's Corner Wooden Kitchen Melissa & Doug - rollekBarbie Fashionista Docka 50 Barbie - dockor & tillbehörRescue Runts Spotty - gosedjur och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Dickie RC Tumbling Flippy RTR Dickie Toys - vattenleksaker.