Screechers  Speed Launcher - leksaksbilar & fordon X-Wing Starfighter Trench Run LEGO Star Wars (75235) Lego

Batteridrivet Passagerartåg Brio Träjärnväg - leksaksbilar & fordon

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Scania Sopbil 1 87 Siku - leksaksbilar & fordon
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Zeta docka 15 cm Shimmer & Shine - dockor & tillbehörTwitterGlow Slime Science4you - experiment- & aktivitetslådor och Pricken Grå Gunghäst m. 2 Ljud Teddykompaniet - gosedjur

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Diablo med pinnar Röd Gul Summertime - uteleksaker & sportleksaker

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Magformers - 30 delar - klossar & byggleksaker

Monster Jam Avenger Hot Wheels - leksaksbilar & fordon

Ångtåg LEGO DUPLO Town (10874) Lego - lego & duplo

Prinsessan Vinterblomma Playmobil Princess (9353) - playmobil

Dance & Move BeatBo Fisher-Price - interaktiva leksaker

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Basic Docka orange klänning Barbie - dockor & tillbehörPomsies rosay Serie 1 Proxy - interaktiva leksakerFåret Lavendi 32 cm Warmies Beddy Bears - gosedjur och Lektält MultiFärg Djeco - uteleksaker & sportleksaker

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Grå T-shirt Skrållan - dockor & tillbehör.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Toddler Docka Batgirl DC Super Hero Girls - dockor & tillbehör

Molly Mus docka K. Hjelm Förlag AB - gosedjur

Hacking Darwin - Jamie Metzl - böcker (9781492670094) Bokhandel

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Effective C++ - Scott Meyers - böcker (9780321334879) Bokhandel

Jag har redan satt upp plattformen, Docka Alfons Friends 16cm Teddykompaniet - gosedjur, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Matematik 5000 Kurs 2bc Vux Lärobok - Lena Alfrödsson Kajsa Bråting Patrik Erixon Hans Heikne - böcker (9789127435049) Bokhandel

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Diinglisar Wild Elefant Teddykompaniet - gosedjurHeadsplat spel Summertime - uteleksaker & sportleksakerCuddly Friend Eko Rita Rabbit Peppa - gosedjur och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Tågset med räddningstema Brio Träjärnväg (33817) - leksaksbilar & fordon

Heureka Fysik Kurs 2 Lärobok - Rune Alphonce Lars Bergström Per Gunnvald Erik Johansson Roy Nilsson - böcker (9789127567283) Bokhandel

Never let me go - Kazuo Ishiguro - böcker (9789146234760) Bokhandel

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Kendama Grunge Charcoal svart Heartwood - uteleksaker & sportleksaker

European Union Politics - - böcker (9780198806530) Bokhandel

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Brandbil Volvo 58cm Summertime - leksaksbilar & fordon 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Show-Horse Stable Melissa & Doug - figurer & miniatyrer 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterEasy Hair Wrap Hårstylingmaskin Summertime - rollek och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Enhamn för foodisar - Erik Eje Almqvist - böcker (9789127155664) Bokhandel

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Paw Patrol Valp med fordon ljus Chase - figurer & miniatyrer.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Applejack havsponny 12 cm My Little Pony - figurer & miniatyrer och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Tågbana Mighty Mountain Mine Hape - leksaksbilar & fordonRäv 100cm Teddykompaniet - gosedjurMicronoid grön Switch Meccano - interaktiva leksaker och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Magisk ring leksak D13cm - experiment- & aktivitetslådor.