Tromb 1 18  2Fast2Fun - leksaksbilar & fordon Spionset 4-delar Recon Set Spy X - interaktiva leksaker

Bikini Zebra Knockout rosa Name it - badkläder & uv-kläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Set med syster Chokladkanin (Skrivbord) Sylvanian Families
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Kais vassa motorcykel & Zanes snöskoter LEGO NINJAGO (70667) LegoTwitterVattenpolomål Bestway - uteleksaker & sportleksaker och Sea Patrol Vehicle Marshall Paw Patrol - figurer & miniatyrer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Gunga i trä 40x14 cm Summertime - uteleksaker & sportleksaker

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Stunt Dubbel Bil R C Blå Summertime - leksaksbilar & fordon

Dalmatin Stort mjukisdjur Melissa & Doug - gosedjur

Elsa Styling head Disney Frost - dockor & tillbehör

Marvel Avengers Figure Set Avengers - figurer & miniatyrer

Cars 3 Race N Flip Disney Cars - leksaksbilar & fordon

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Mias fölstall LEGO Friends (41361) Lego - lego & duploVårt hus Lekset Brio Träjärnväg (33941) - leksaksbilar & fordonDeluxe World set Brio Träjärnväg (33870) - leksaksbilar & fordon och Stand light Djeco - dockskåp & tillbehör

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Barnkammarset Sylvanian Families - dockskåp & tillbehör.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Badbyxor Svart strl 2 Disney Cars - badkläder & uv-kläder

Spinjitzu Jay LEGO NINJAGO (70660) Lego - lego & duplo

Movie Moves Blixten McQueen Cars 3 Disney - leksaksbilar & fordon

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Olivias hamsterlekplats LEGO Friends (41383) Lego - lego & duplo

Jag har redan satt upp plattformen, Simdyna Delfin rosa Plasto - vattenleksaker, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Kulbana Summertime - musikleksaker

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Nicke Nyfiken - Berg-å-Dal-banan och andra äventyr UniversalTågräls S-Curve Thomas och Vännerna Thomas & vännernaMina första bilskapelser LEGO DUPLO (10886) Lego - lego & duplo och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

LEGO Batman 3 - Beyond Gotham Warner Games - playstation 4

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Race Car Vehicle Set Melissa & Doug - leksaksbilar & fordon

Härliga valptid - förstå och utveckla din valp - Ingalill Blixt Curt Blixt - böcker (9789197815833) Bokhandel

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Emmets trehjuling LEGO Movie 2 (70823) Lego - lego & duplo 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Baddräkt My Blå vit Mumin - badkläder & uv-kläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterBuild-a-Bot Bunny Proxy - experiment- & aktivitetslådor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Stora boken om kropp & knopp allt om kroppen känslor och puberteten - - böcker (9789186187903) Bokhandel

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Nerf Modulus Battlescout - uteleksaker & sportleksaker.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av LEGO Dimensions - Fun Pack - Gimli (Lord of the Rings) Warner Games och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Fold & Go Bondgård Melissa & Doug - figurer & miniatyrerSea Patrol Vehicle Rocky Paw Patrol - figurer & miniatyrerRocky's Sea patrol vehicle Sea Patrol Paw Patrol - figurer & miniatyrer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Wheelie Monsters Bigfoot Nikko - leksaksbilar & fordon.