Plus Plus MINI Pastel  600 bitar - klossar & byggleksaker Min Första Träjärnväg Take along set Brio Träjärnväg (33711)

Vintage gift set 5-pack. Majorette Simba - leksaksbilar & fordon

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

UV-shorts Korallrev Blå storlek 86-92 Swimpy - badkläder & uv-kläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen STIGA vikbart innebandymål Goal Court Large Stiga - uteleksaker & sportleksakerTwitterKarlsson på taket - TV-serien Box (tecknad) (6-disc) SF och Skye Starfish Small 20cm Jellycat - gosedjur

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Magformers-26 delar - klossar & byggleksaker

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Nerf Modulus Battlescout - uteleksaker & sportleksaker

Muskelbil Med Ljud & Ljus 29 cm Svart Muscle Racer Summertime

Badring Vit Svan Bigmouth Inc - vattenleksaker

Ferrari Test Track - leksaksbilar & fordon

StikBot Action pack Farm brun - actionfigurer

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Musikset med 6 st instrument Disney Frozen - musikleksakerBrio Dockvagga i trä - dockor & tillbehörSolglasögon 5-8 år rosa Haga Eyewear - badkläder & uv-kläder och Blaze och Monstermaskinerna Diecast Reece Blaze Och Monstermaskinerna

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Byggklossar Farm 100 st SEEK'O BLOCKS - klossar & byggleksaker.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Bakugan - Rise of the Resistance Activision Blizzard

De Tre Musketörerna (Musse Kalle Långben) Buena Vista

Titan Hero Electronic Iron Man 30 cm The Avengers - actionfigurer

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Matset Melissa & Doug - rollek

Jag har redan satt upp plattformen, Playtime Pack Dalmatin Chubby Puppies - figurer & miniatyrer, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Off Road Rumbler 2.0 Blå grön Nikko - leksaksbilar & fordon

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Singelfigur 22 cm DJ Suki Trolls - figurer & miniatyrerSolglasögon Jokakid stl 4-6 år Cream Ki ET LA ki ET LAFidget Cube Sunset Zuru - uteleksaker & sportleksaker och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Minecraft Slime Mjukisdjur Jinx - gosedjur

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Gosedjur Noa Häst 33 cm Nattou - gosedjur

Järnväg- och väglastset Brio Träjärnväg - leksaksbilar & fordon

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Ladugård för kor 1 32 Van Manen - figurer & miniatyrer 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Tennisset för barn Övriga varumärken - sportleksaker 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterSandset 10 delar Summertime - uteleksaker & sportleksaker och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Figurset Cars 3 Jakks Pacific Disney - figurer & miniatyrer

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Lift gate & car returner Magic Tracks - leksaksbilar & fordon.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Trix Mix Tactic - experiment- & aktivitetslådor och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Katter Dockskåp Djeco - dockskåp & tillbehörDiinglisar Wild Tiger Teddykompaniet - gosedjurBullet Train With Tender Brio Träjärnväg - leksaksbilar & fordon och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det MINI Pastel 70 Unicorn Plus Plus - klossar & byggleksaker.