Damklocka Visa med Natoband alltid billig frakt Bikini wrap - Blå vit alltid billig frakt

Unisex hoodie - Drittsekk. alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Nixon ICONED TRUCKER Keps all navy
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Design Letters Party Icons, for message board (20 pcs) VardagsrumTwitterATLAS DESIGN TIE PIN Slipsar & Accessoarer och T-shirt - GMC - DAM alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Damtoalett Hög klackar Kvinnoskor SVART

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Ladies Wedding Designer Grab Handbags kvinnor Style Faux Leather

Exklusive kortväska 20 st kort bl

Kvinnor Front Pocket Grab Tote Handbag

2XU Comp Arm Guard(Single) U Utrustning

Fresh 'n Rebel CAPS HEADPHONES Hörlurar concrete Herraccessoarer

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Kalsonger i bambu 5-pack - 5 olika färger - MVanzetti Skärp silver metallicT-shirt - Landrover - HERR alltid billig frakt och Armband Unikt Handgjort Memory Wire Chevron Glas Kristall

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Armband Brons Memory Wire Design Unikt Handgjort Kristall.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Nattlinne i blå alltid billig frakt

Carhartt WIP LOGO Keps svart

Produktnummer: 7769738

Visa damur med slitstarkt Natoband.
Diameter: ca 30 mm
Bandlängd: ca 22 cm
Färg: rosa
Japanskt Miyota urverk

Valentino by Mario Valentino DIVINA BELT Skärp svart

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

18K Guldpläterade mode smycken Österrikiska Kristall

Jag har redan satt upp plattformen, Super Mario 2-delad Svart Plånbok, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Brixton FIDDLER Mössa navy Herraccessoarer

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen 2017 Lionel Messi Plånbok Med MyntfackWoherrar Studded Evening Clutch Knuckle Rings Evening BagNike Sportswear TRUCKER Keps svart och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Elektrisk Skovärmare - 2-pack alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Marimekko Home P.UNIKKO KITCHEN TOWEL 2 PCS Kök

Marimekko Home ALKU HALF APRON Kök

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par VidaXL Kofta herr beige M alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en SKMEI Classic - 9140 alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterSkmei Pojkar Flickor Blå rosa Digital Klocka Med Stoppur Larm och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Lexington Home Pin Point Shaker Navy Pillowcase Sovrum

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger NITBÄLTE MED SPIKE NITAR OCH 3 KEDJOR - 2 RAD.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av blåtooth Pannband med Mikrofon (Grå) och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Vans Bältesväska svart vit HerraccessoarerUnisex collegetröja - The future is femaleHerschel Chapter Carry On Necessärer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det rosa aftonväska med gnistrande strass stenar.