Stråhatt i Fedora blås Brödhers stil SNÖ of Sweden Lex stone ear g clear Smycken

Magnetarmband Recta - Armband med magneter - Välj storlek

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

T-shirt - Seat - HERR alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Sweet deluxe RABEA Armband mattguld-colouröd svartTwitterT-shirt - Citroen - HERR alltid billig frakt och Gripsholm PILLOW NELSON MEDIUM Sovrum

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DESIGN Ring med bläckfisk i äkta silver

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Handväska söt väska med framficka

SNÖ of Sweden Luisa stone ear g light grön Smycken

Björn Borg 3-Pack Shorts - BB Digi Leaf, Peacoat

Jack & Jones JACPAUL BELT Skärp mocha bisque Herraccessoarer

Björn Borg 2-Pack Shorts – BB Branch, Bonnie blå

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Jack & Jones JACWAFFLE TUBE Tubhalsduk grå melange HerraccessoarerHalkskydd med Dubbar till Vintern, 2-PackT-shirt - Bmw - HERR alltid billig frakt och Massimo Dutti MIT ZWEIFARBIGEM STRUKTUR Plånbok dark blå Herraccessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Skoputs set alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Exklusiv Turban Zoe cerise glittrig

Unisex hoodie - Hollyweed alltid billig frakt

Produktnummer: 10693677

Bästa solskyddet.
Perfekt på stranden eller på trottoarcafét...
Lätt och luftig hatt.
One size, passar 57-58cm.
Tre färger.
Du väljer i listan.

Topshop MERCY TOTE Handväska clear

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Kvinnors höga klackar skor svart alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, ALDO SPANISHREGIONS Ringar vit, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Reversible Burgundy Nude Large Tote Bag - Passar bärbara dator

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen T-shirt - Maybach - DAM alltid billig fraktExklusiv Turban Zoe brun glittrigBysantiniskt Halskedja även kallad kejsarlänk B 5 mm L 56 cm och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Klockbox och juvelbox 8 klockor biege insida

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

2-delad Gula Rosor Svart Plånbok alltid billig frakt

Adidas Originals BP CLASSIC CAMO Ryggsäckar

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par kvinnor Fashion Kiss Lock Handbag Satin Flower Evening Clutch Bag 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Mango Man Two tone braided belt Bälten 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterVidaXL Leggings för barn 146 156 2 par vit och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Ryggsäck Nylon Svart alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Dguldthy Perkins LOCK CHAIN XBODY Axelremsväska mustard.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av 22K Guldfyllda Guld Filled gulddoublé SET och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Klänning, Sandra orange rosa alltid billig fraktRyggsäcken i äkta lammskinn, LAMM5926Skosulor med mjuk häl - För hälsporre & ont i hälen - (2st) och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Pilgrim NECKLACE K Halsband guld-colouröd.