Unisex långärmad t-shirt - Shine all day Cross Body Shoulder Bag Med Wristlet

Fluga från MORRIS Paisley Bow-Tie orange

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Boett stängare för klockor alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen River Island Vita solglasögonTwitterRiver Island Svarta solglasögon med gula glas och Polo Ralph Lauren Vita sportstrumpor i 3-pack

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Bodysuit Set - Cottelli Collection

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

NITBÄLTE MED SPIKE NITAR OCH 3 KEDJOR - 2 RAD

Hjärta möter hjärta - guldarmband med kristaller

Pilgrim GEMINI Halsband guld-colouröd crystal

Summer Bohemian Elefant Klocka alltid billig frakt

Nike Sportswear HERITAGE Ryggsäck svart anthracite

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Vit Dam T-shirt Queen Guld alltid billig fraktDam T-shirt - Derek + Merödith alltid billig fraktVit Herr T-shirt One Of A Kind Svart och Herr t-shirt - 3 things i hate alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Herr t-shirt - Världens bästa sambo.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Even&Odd Axelremsväska dark röd

ATLAS DESIGN TIE DOTS Slipsar & Accessoarer

Produktnummer: 17979699

Långärmad t-shirt i svart färg.

Tröjan är i unisexmodell och tillverkad i 100% bomull.

Rak modell och lös passform för att passa de flesta.

Storlek: S-XXL

Laurel Polo Jeans alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

SNÖ of Sweden Birgit pendant ear g clear Smycken

Jag har redan satt upp plattformen, Dam T-shirt - Paradise California, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Mango Man 100% silk tie Slipsar & Accessoarer

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Halskedja Pansarlänk Curb cuban rostfritt stål 316L 5 mm olika lWoherrar Beaded Rhinestone Clutch Bag Evening Prom Party WeddingTwisted Tailor Marinblå paisleymönstrad fluga i guld-jacquard och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Unisex collegetröja - Dog face alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Element TREELOGO Keps eclipse navy Herraccessoarer

Edblad Thassos studs Smycken

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Nike Sportswear FUTURA PRO Keps svart pine grön svart vit Herraccessoarer 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Eastpak BUDDY Axelremsväska svart Herraccessoarer 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterT-shirt - Hummer - HERR alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Tamaris BRIANNA BAG Kugrönväska rosa

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Carhartt WIP CLIP Skärp svart Herraccessoarer.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Royal RepubliQ Armband dark brun Herraccessoarer och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Superdry SCRIPT Keps svartSuperdry Plånbok light grå HerraccessoarerKugrön Bridal Wedding Prom Clutch Handväska och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Inter Milan 2-Delad Plånbok alltid billig frakt.