T-shirt - Yoda My Yoda Shirt This Is - DAM VITA FLUFFIGA ÖRONMUFFAR alltid billig frakt

U7 Länkat Armband - Svart alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Watchbox Klockbox för 3 st klockor svart med vit söm och fönster
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Armbandsklocka för tjejer - SyntetläderbandTwitterVarm Vintermössa med 4 LED lampa - Camoflage och Militär ryggsäck kamouflage camo flerfacks ryggsäck

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Forever New TARA GEO BOX Kugrönväska nude

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Dguldthy Perkins LOCK CHAIN XBODY Axelremsväska mustard

18K Guldfyllda Guld Filled gulddoublé HALSBAND KEDJA MULTIFärg

Mindre axelremsväska för dam, svart

18K SVART Guldfyllda guld Filled gulddoublé Ring regnbåge Opal

Ryggsäcken i äkta lammskinn, LAMM1041

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Amningsbh utan sömmar Carriwel alltid billig fraktStrumpor Svarta 8-Pack alltid billig fraktTamaris LOUISE CROSSBODY BAG Kugrönväska svart och Krokodil Flap Clutch Handväska alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Cheap Monday Timeless Svarta fyrkantiga solglasögon.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Arbetsstrumpor 4-Pack alltid billig frakt

Halsband Never never give up alltid billig frakt

Produktnummer: 6963075

Material: 100% bomull

Sportryggsäck nylon - Flera färger

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

VidaXL Vattentät lång regnkappa med luva gul L

Jag har redan satt upp plattformen, Bread & Boxers V-Neck, svart alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Pilgrim BRACELET KIKU Armband rosa guld-colouröd

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen DESIGN Brunt brett läderskärp med borstat spänne i sliten lookCLUTCH väska festväska alltid billig fraktArmband Design Handgjort Unikt Lampwork Trä Sari Siden och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Matsuda solglasögon - tonyFOUR alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Armband Shadowhunters Isabelle Lighthouse orm snake

SNÖ of Sweden Keira pendant neck 42 s clear Smycken

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par kvinnor Plain Ladies Long Sleeve Scoop Neck Jade grön T Shirt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Nike Air Max Svart magväska 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterVidaXL Leggings för barn 110 116 2 par svart och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Nike Sportswear AIR Ryggsäck medium olive svart

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Anti-stöld Ryggsäck Väska - 10L - Svart.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Nike Sportswear HERITAGE LABEL Ryggsäck blå void university röd och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Kortfodral i-clip classic röd alltid billig fraktBud to rosa Day Earring SmyckenThe North Face SUN STASH Hatt grå Herraccessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Puma CAMPUS PORTABLE Axelremsväska elderberry.