T-shirt - OK, But First Coffee - HERR Citroen Bilnyckelfodral alltid billig frakt

Skoda 2016 Logo 2-Delad Plånbok alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Dam Scarf 90x90 - Hästar alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Hawkeye Bilnyckelfodral alltid billig fraktTwitterAssassins Creed Odyssey Bilnyckelfodral och Ryggsäck från Winchester Of Sweden Olive kanvas läder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

T-Shirt Bambu alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

2-delad Tulpan Svart Plånbok alltid billig frakt

NBA Bilnyckelfodral alltid billig frakt

Nike Sportswear CORE SMALL ITEMS 3.0 Axelremsväska spruce fog opti gul svart

Lotus Bilnyckelfodral alltid billig frakt

Lilla jersey gravidklänning alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Armband Paracord Naimakka Classic svart 21cmDöskalle Bilnyckelfodral alltid billig fraktLiverpool Bilnyckelfodral alltid billig frakt och Ryggsäck från Winchester Of Sweden Blå kanvas läder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Call of Duty svart Ops 2 Bilnyckelfodral.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Designer Woherrar Knuckle Clutch Crossbody purse Evening Clutch

Tiger of Sweden Slips PLATONOV alltid billig frakt

Produktnummer: 5165030

Material: 100% bomull

Converse CROSS BODY Axelremsväska svart Herraccessoarer

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Anna Field Axelremsväska rosa

Jag har redan satt upp plattformen, New Ladies Sparkly Crystal Satin Clutch Purse kvinnor Evening Bag, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

rosa clutchväska med ädelstensimitationer

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Unisex pansarlänk kedja i AISI 304 stål 54 cm. lång , 7,5mm brödTwisted Tailor Marinblå fluga med stickad rosattApril jersey gravidlinne alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Gravid- & Amningslinne röd M alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Twisted Tailor Grå fluga

Anna Field Ryggsäck dark grön

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Plånbok OD329BLDB alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Herr t-shirt - Ross + Rachel alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterAnna Field Kugrönväska röd och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Eastpak THE ONE Axelremsväska sunday grå Herraccessoarer

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Dam T-shirt - Too glam alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Fila Slide Vit keps med logga och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen T-shirt - Äta Sova Pingis - HERRKvinnor hårband bröllop diadem BLOMMOR PärlaT-shirt - Äta Sova Mekaniker - DAM och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Lyx Clutch Handväska alltid billig frakt.