Rostfritt titanium stål Halsband radband T-shirt - En Helt Fantastisk Mormor - DAM

Edblad Stella Studs Smycken

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Linne - Trust Me Engineer - DAM alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen SNÖ of Sweden Logo small ring ear SmyckenTwitterT-shirt - They Cannot Lie - HERR alltid billig frakt och Unisex långärmad t-shirt - Fancy as fuck

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

T-shirt - Hummer - DAM alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Carhartt WIP CLIP Skärp svart Herraccessoarer

Bad Angel Sleeve Bodysuit alltid billig frakt

Even&Odd Shoppingväska svart röd

T-shirt - Äta Sova Fysik - DAM alltid billig frakt

T-shirt - Saab - HERR alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen T-shirt - Ankare - DAM alltid billig fraktNew Era LEAGUE ESSENTIAL 9FORTY Keps camel hot rödT-shirt - Free Hugs - HERR alltid billig frakt och I Am Here - T-SHIRT - DAM alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det T-shirt - En Helt Fantastisk Sambo - HERR.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Herrklocka Datum Unisex alltid billig frakt

Sjal, silkeblandning grön -1 st alltid billig frakt

Produktnummer: 10524600


Exklusiv titanium rostfritt stål halsband radband.

Längs; 61cm+13.5cm  

EXO OT8 2-Delad rosa Plånbok alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

VILA Viril Cardigan grå alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, Halsband Swarovski med hänge alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Jeepers Peepers Ovala spräckliga solglasögon

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Acura Bilnyckelfodral alltid billig fraktKlockarmband - R.ELIA - Brun HANDGJORD i äkta läderAC Milan Bilnyckelfodral alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Tectake Smyckeshängare med löstagbara rullar svart

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

RFID Plånbok för killar alltid billig frakt

Topshop CHEETAH BELT BAG Bältesväska tan

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Na-kd Svarta solglasögon i oktogonform 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Clutch väska Designer Satin Hard Case Box 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterCZ näsa Pin 14K VIT Guld alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

VidaXL Sexigt mini nattlinne i leopardmönster one Storlek

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Nicce Vändbar bucket-hatt med repeterat mönster.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Troika Go lila alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Dam T-shirt - Bad bitches ride alltid billig fraktHerr t-shirt - Be my enemy alltid billig fraktMagnetarmband Lux - Armband med magnet och germaniumstenar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Magnetarmband Aspera med justerbar längd..