DESIGN Beige pork pie-hatt i halm Halkskydd 2GO City alltid billig frakt

Weekday Explore Runda solglasögon

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

6-pack hipsters spetstrosor, 6 olika färger
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Leggings Blå alltid billig fraktTwitterVit modeklocka alltid billig frakt och Svart Today läderband 16 mm alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Even&Odd 2 PACK Håraccessoar mustard svart

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Halsduk Sjal Scarf med Rödhake motiv

Nyckelring Turn Läderband alltid billig frakt

Vintage Supply ROUND Solglasögon burgundy

2-PACK Svarta eller Vita Beanies Mössor

Halsduk Sjal Scarf med Katt motiv

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Retro Comforts svart alltid billig fraktDESIGN Rektangulära 70-tals solglasögonDESIGN Fascinator med zebradetalj och New heal tank top Ljusblå alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Orelia Hårspänne och hårnålar i harts.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Korthållare 5 kort med Sedelklämma & Pop-Up - RFID-skydd

ARMBAND - STÅL alltid billig frakt

Skopåse - 35x42 cm - Blå alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Kari Traa TRAA HEADBAND Mössor & hattar

Jag har redan satt upp plattformen, Titan Rostfritt stål ring CZ alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Mjuk stickad Mössa med flätat band, beige, svart, rosa, vit

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Diablo Nyckelring alltid billig fraktRandig Poncho alltid billig fraktKedja Fotled Armband Fotlänk oäkta pärla Turkos 2ST (PAR) och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Glasögonsnöre läderrem 3mm brun alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Deadpool Nyckelring alltid billig frakt

Nyckel etui med 6 nyckel hållare - Turkosblå

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par SWDVOGAN Wallet alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Scania-Vabis Nyckelring alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterNEW LADIES MENS SPORTS HEADBAND HAIRBAND STRETCHY KYLIE HAIRBAND och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Nixon KOS Mössa navy

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Halsband Avengers Thanos handske Infinity Power 3D.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Keps Hands svart alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Örhängen kristall kristallörhängen svart - CelineKeps New york orginal alltid billig fraktARDOUR's Klockrem i Läder 18mm alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det SNAPBACK KEPS SVART rosa GALA alltid billig frakt.