Sexy KouCla, Finstickad tröja med spets, rosa grå T-shirt - Six Pack Coming Soon - HERR

Dguldthy Perkins CHAIN RING Kugrönväska svart

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

T-shirt - I Work Hard So My Dog Can Have A Better Life - DAM
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Even&Odd Ryggsäck brun svartTwittersvart on svart T-shirt - MUSTACHE - HERR och Vero Moda VMANA WOOL LONG SCARF Halsduk sepia rosa

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Kugrönväska Ira rosa alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Dam T-shirt - Too glam alltid billig frakt

ALDO ABIRAN Solglasögon brun miscellaneous

Kvinnor Cross Body Fashion Shoulder Bag

T-shirt Stay Wierd Dam alltid billig frakt

T-shirt - Äta Sova Handboll - DAM

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Brun Classic Tote Shoulder HandväskaAlpha Industries BASIC TRUCKER Keps dark grönPilgrim Pilgrim Delicate Earring Smycken och Crop It Like Its Hot - T-SHIRT - HERR

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det T-shirt No Elevator To Success Dam.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

The Swede Is Here - T-SHIRT - HERR

Universal Pekskärmshandskar - L lila

Produktnummer: 11645814

Finstickad, långärmad tröja i längre modell med dekorativt spetsmönster på ryggen. Rundhalsad

Material: 82 % Viskose / 12 % Polyamid / 6 % Elastan

Storleksval: Small, Medium, Large

Monki Solglasögon med genomskinliga bågar strass och glas i beige

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Bugatti SIXPENCE Mössa grå Herraccessoarer

Jag har redan satt upp plattformen, T-shirt - I Am The Stig - DAM alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

SNÖ of Sweden Lily chain brace g clear Smycken

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen T-shirt - Jag Har En Vacker Dotter - HERRT-shirt - Äta Sova Simma - DAM alltid billig fraktT-shirt - I Had Fun Once It Was Awful - HERR och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Damklocka Geneva rosa Unisex alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

T-shirt - Go Fuck Your Selfie - DAM

12 PAR VINTER ULL STRUMPOR -SOCKS 36-40

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Plånbok Clean blå alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Hälsporrestrumpa - Kompressionsstrumpa mot hälsporre & hälsmärta 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterT-shirt - Get A Life - HERR alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Exklusive dam portmonnä med solfjäder motiv be

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Klassisk Pontiac Bilnyckelfodral alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Pokemon Bilnyckelfodral alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Seat Bilnyckelfodral alltid billig fraktHummer Bilyckelfodral alltid billig fraktHarry Potter Gryffindor Bilnyckelfodral och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Skrattande Häst rosa Plånbok alltid billig frakt.