Radband - Svarta Kristallpärlor alltid billig frakt Milo Ape brun - Trucker Cap alltid billig frakt

Liewood Agnete cuddle cloth Accessoarer

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Pieces PCBULLY TRIANGLE SCARF Scarf svart
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen New Look ROUNDS Solglasögon rosa guld-colourödTwitterSkinnleggings med dragkedja alltid billig frakt och Korthållare RFID-blockerare med sedelklämma

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Syster P Sparkle Bracelet Star guld rosa Smycken

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

T-shirt - No Energy To Pretend - HERR

Jeansleggings, Svarta alltid billig frakt

Pier One SET Fluga svart Herraccessoarer

Glasögonsnöre - Läderrem 3 mm lila

T-shirt - I’ll Be Back - DAM alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Atletico Madrid Nyckelfodral alltid billig fraktAnna Field Klocka rosaZelda Twilight Princess Nyckelfodral och Mango Shell pendant necklace Smycken

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det kvinnor Purse Wallet With Charm alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Herrklocka datum alltid billig frakt

T-shirt - Everyday I'm Shufflin - HERR

T-shirt - Mind Over Matter - DAM alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

HIPHOP HALSBAND DOLLAR alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, Öronmuffar katt gul alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Jaguar Bilnyckelfodral alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Skoinlägg sport (41-46) för dig som är aktivRingask med 3D Ros i papper - rosaLivia Corsetti Fashion, Yasti Chemise, och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Nyår svart festväska i rundad boxform, tygmönster på metallhölje

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Korthållare 12 kort Plånbok Pop-Up - Aluminium - RFID Mörkblå

Battlefield Bilnyckelfodral alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par New Look Solglasögon svart Herraccessoarer 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en New Look CLUB SQUARES Solglasögon brun Herraccessoarer 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterJeepers Peepers runda solglasögon med lila glas och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DESIGN Skärp i metall med väldigt smal passform

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger T-shirt - Allt Är Borgarnas Fel - HERR.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Nike I Just Cant - T-SHIRT - HERR och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Strandsmycke -bikinismycke - magsmycke- smycke - halsband70s Kid - T-SHIRT - HERR alltid billig fraktBad Angel Hoodie alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Bikini Print Girl alltid billig frakt.