Solglasögon Hob Vit Oljeblå alltid billig frakt Halsband Set Halsband Örhänge Svarta Livets Träd

Only & Sons ONSSUNGLASSES ROUND Solglasögon mustard guld-colouröd Herraccessoarer

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Gareth Bale Nyckelring alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Halsband SOPRANOS Sankt Kristoffer S t Christopher skyddshelgonTwitterSet med Smycken - Guldpläterade Halsband och Örhängen pärla och Super Smash Bros Nyckelring alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

T-shirt Jag är i mina bästa år och fläckvis okysst

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Armband naturliga stenar läder alltid billig frakt

DESIGN Matta guldfärgade pilotsolglasögon

T-shirt Cheva 57 nr19 alltid billig frakt

Leggings Lack khaki alltid billig frakt

Nedis Rund väggklocka 30 cm Elegant, Glas

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Burton Menswear Randiga strumpor i 5-packVans SPICOLI SHADES Solglasögon svartDiadem Tiara Strass Guld med Kristaller Röda - Bröllop Fest och Keps Sexy alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det SNÖ of Sweden Laney pearl ear 8mm Smycken.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Rostfritt stål HALSBAND alltid billig frakt

DESIGN Solglasögon med metall i guld och svarta spegellinser

Produktnummer: 8109581

Runda glas med en snygg båge och metall detaljer. Tidlös modell för dig som är klassiskt trendig.

Färg: Vita bågar med blått oljeglas

Uv400 Skydd.

Det medföljer ett svart mjukt skyddsfodral (Värde 20 kr)

Bredd: 13.5 cm
Höjd: 4.9 cm

Leggings med dödskalle Halloween alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

T-shirt - Be Rational Get Real - DAM

Jag har redan satt upp plattformen, Pier One 2 PACK Fluga light blå dark blå Herraccessoarer, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Linne - I Ate Some Pie - DAM alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Shorts i blommig viscose alltid billig fraktGuldpläterade Röd Graderad Harts HalsbandHalsband Star Wars robot C3PO R2D2 och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

ALDO SUVYAN Solglasögon brun miscellaneous

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Plånbok Walk on Water Grå svart

Unisex långärmad t-shirt - Retro vinyl records

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Touchvantar Fashion Beige alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Keps London alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterKoucla, Topp Linne Mint eller Turkos S M och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

T-shirt - Dogs Because People Suck - HERR

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Brosch Kristall vintage för kappa.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av kvinnor Studded Clutch Evening Bag Wedding Party Evening Handbag och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen DESIGN Bröllop Blommig smal slips och marinblå bröstnäsdukDESIGN röd basker i nylonDESIGN x glaad Unisex rosa solglasögon med ormskinnsmönster och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det DESIGN silverfärgat hårband med söt blomdetalj.