Topshop CLAIRE TORT Handväska grön Nylonstrumpbyxor Sunny 15-Pack alltid billig frakt

Adidas PARKHOOD BOS Ryggsäckar

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

A.Kjærbede HELLO Solglasögon guld-colouröd
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Elli MARQUISE Ringar bi colourödTwitterNew Era 9Forty Svart justerbar keps med logga och Elli TREND BLOGGER Örhänge rosa guld-colouröd

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Markberg Lova Jewelry Box, S, Grain Övrigt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Kipling ESSYLA Axelremsväska active blå

Björn Borg 2-Pack Shorts - NOOS Solids, Skydiver

Pernille Corydon Daylight Bracelet Small Adj. Smycken

Diesel 3-Pack, Damien, grå vit Navy

Kipling UZARIO Plånbok true dazz navy

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Björn Borg 2-Pack Shorts - BB La Pineapple, svart BeautyVidaXL Herr regnställ med huva och byxa i marinblått stl. XXLHandväska Patent tvåtonig handväska och Halsband Healing Ädelsten Chakra Återhämtning Ametist Brons

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det New Era THE WINTER COLLECTION MELTON TRUCKER Keps navy Herraccessoarer.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Cold Steel Mossey Oak Hat Keps alltid billig frakt

Plånbok Young urban rebel alltid billig frakt

Herrklocka Sparco Racingklocka - Eddie 47mm svart

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Vans OLD SKOOL PLUS BACKPACK Ryggsäck svart

Jag har redan satt upp plattformen, AJ Morgan Runda glasögon i silver med genomskinliga glas, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Syster P Sparkle Necklace silver Heart Crystal Smycken

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen VidaXL Arbetsjacka storlek XXL gråLadies svart Grab Shoulder Hand Bags Fine Leather Designer BagsTwisted Tailor Set med mörk blommig slips och bröstnäsduk och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Lauren Ralph Lauren SOFT GRAIN BENNINGTON Skärp dark brun

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Odjur Tofflor alltid billig frakt

UNMADE Copenhagen Julieta Hat Mössor & hattar

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Plånbok Police Stemma Card Case 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Anna Field Ryggsäck dark röd 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterPernille Corydon Mini Plain Hoops Storlek 20 mm Smycken och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Liewood Carmen baby bedding print Accessoarer

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger VidaXL Arbetshandskar PU 24 par vit och grå strl. 10 XL.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Handväskan i svart LAMM3702S alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Bugatti VOLO Plånbok brun HerraccessoarerDiesel K-CODER CAP Mössa svart HerraccessoarerSelected Homme SLHGAV WEBBING BELT W Bälten och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Small Laurel Sweater Navy alltid billig frakt.