2-delad BTS Bangtan Boys 2018 Svart Plånbok Pilgrim NECKLACE ELIN Halsband rosaguld-colouröd

SNÖ of Sweden Kathy oval pendant ear g marine Smycken

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

New Era NBA TRUCKER Keps los angeles dodgers
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen The North Face TRAVEL CANISTER Necessär moab khaki woodTwitterUnisex collegetröja - Hollyweed alltid billig frakt och Nike Sportswear HERITAGE BACKPACK Ryggsäck habasvart röd svart Herraccessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Maria svart Sofia Twirl Earring Smycken

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Spiral Bags Ryggsäck svartout Herraccessoarer

Pilgrim AQUARIUS Halsband guld-colouröd crystal

Lee Cooper Master X-03 LCW-19-530-092

Marc O'Polo BELT LADIES Skärp cognac

VidaXL Bröllopsväst set strl 48 paisley vinröd

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Kvinnor Domstolskor damtoalett Högklackat EmeraldGANT Slips DOVE OF PEACE TIE alltid billig fraktEllesse Ryggsäck svart charcoal Herraccessoarer och Thomas Sabo Charm Angel wing Smycken

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Origo unisexmodell alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Påfågelmönster Bröllopsaft Prom Party CLUTCH Ny

Brixton FIDDLER Mössa svart harringbone twill

Produktnummer: 12209976

Höjd: ca 110 mm
Bredd: ca 140 mm
Kortfack: 4 st
Sedelfack: 1 st
Fack med dragkedja: 2 st
Övriga fack: 6 st
Material: läderimitation, syntetyg

DAY et Day Silk Art Deco scarf mini Sjalar & halsdukar

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

VILA VIUGANDA ZIP JACKET rosa alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, kvinnor Faux Leather hand bag and shoulder bag, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Kristall bröllop hår krona tiara handgjort +örhängen

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen kvinnor bags in new style alltid billig fraktHandväskor Celebrity style alltid billig fraktFrank Dandy 2-Pack Bamboo Trunk - svart Space svart och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

SOPHIE by SOPHIE Pearl studs Smycken

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Stedman stickad fleece jacka med dragkedjefickor Dam modell

Laurel Hood röd alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Crocs Classic, Vuxen alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Elli OFFEN ANKER MARITIM MEER Ringar guld 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterJBL GO 2 Övrigt röd Herraccessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Watchbox Klockbox för 20 st klockor svart med vit söm och fönste

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Seidensticker Slips royal Herraccessoarer.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av BECKSÖNDERGAARD Headband Olivian Håraccessoarer och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Puma BACKPACK Ryggsäck svart HerraccessoarerWoherrar Croc Flap Over Twist Lock Satchel HandbagVidaXL Snörskor herr storlek 43 konstläder brun och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det 9K Gult guld näsa piercing CZ alltid billig frakt.