Korthållare RFID & NFC alltid billig frakt Parsmycken Parhalsband Halsband Her King His Queen

Reclaimed Vintage Inspiröd Svarta runda glasögon med dubbel näsbrygga endast hos

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Sonic Nyckelring alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Plånbok Clutch Cammo alltid billig fraktTwitterSvart basker alltid billig frakt och Kia Nyckelring alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Armband - Läder 6mm x 21cm svart läder Swejuwel

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Finstickad tröja med nitar, Röd alltid billig frakt

Solglasögon Man Polariserade ink fodral

Halsband Handbojor alltid billig frakt

The Twilight Saga Nyckelring alltid billig frakt

Rostfritt stål HALSBAND 7470mm alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Land Rover Nyckelring alltid billig fraktWOW World of Warcraft Horde NyckelringMagväska i kanvas, LiNKWARE - Flera färger och Darth Vader Nyckelring alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Fodrade touch-vintervantar i 3 färger.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Mössa med LED Lampa - Grå alltid billig frakt

Flap Purse Plånbok med guldmeStorlekrbete

Produktnummer: 15061783

Stilren och rymlig korthållare
Tillverkare: Jensen

13st separata kortfack plus två större för diverse, t.ex. kontanter
Material: Slitstarkt PU-Läder

RFID- och NFC-Skydd
Betyder att ingen kan stjäla din kortinformation trådlöst eller genom NFC komma åt att dra pengar från kort eller konto
Ger dig trygghet
Även körkort är skyddat mot scanning

Bär enkelt med dig kreditkort, körkort, visitkort, sedlar m.m. i ett kompakt och smidigt format som lätt får plats i fickan

Finns att tillgå i flertalet passande färgval

Plånbok, kreditkort, kreditkortshållare, kreditkorts hållare, korthållare, kort hållare, kortförvaring, korthållare läder

Design Letters Personal lunch box Vardagsrum

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Födelsemånad T-shirt - perfekt present - född i maj

Jag har redan satt upp plattformen, SAAB Nyckelring Logo Innan 1969 alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Skosula för löpning (storlek 38-45)

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Läderband Nappa 18 mm normal XL alltid billig fraktBMW MC Nyckelring alltid billig fraktIron Man Nyckelring alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DESIGN Svart kamouflagemönstrat smalt vävt skärp med d-ringar

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Pier One 2 PACK Fluga svart bordeaux Herraccessoarer

kvinnor Satin Floral Lace Designer Clutch Bag Evening Purse Ladies

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Mizzy Hårkrans rosor - Vit & ljusblå 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Keps will you Vit alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterNIKE Beanie alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Mössa - Boyd Leon Coddington alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Österrikiska kristall strass magnetiska armband.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av HJÄRTA SOLGLASÖGON orange GUL alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Blomdahl Örhängen MP Butterfly 9 mm finns i fler färger.Armband i guld nickelfritt alltid billig fraktPolariserande Wayfarer Clubmaster svart och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Graviditetsgördel Vit M alltid billig frakt.