Adidas Originals TREFOIL Mössa svart Herraccessoarer Jack & Jones JACLEE BELT Skärp svart coffee Herraccessoarer

Pernille Corydon Era Earsticks Storlek 8 mm Smycken

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Pilgrim SCORPIO 24 10 22 11
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Bikini rosa Ruffle alltid billig fraktTwitterPilgrim AQUARIUS 21 01 18 02 Smycken och Handväska, stor rymlig huvudfack, svart

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Happy Plugs WIRELESS II Hörlurar matte guld-colouröd

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Svart Peplum klänning alltid billig frakt

Happy Plugs UNIK EARBUD PLUS Hörlurar grön marble

Obey Clothing HANGMAN BEANIE Mössa svart Herraccessoarer

Pilgrim PISCES Halsband guld-colouröd

Hipstertrosor Bambu 4-Pack alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Eastpak DOGGY BAG CORE FärgS Bältesväska svartGripsholm PILLOW NELSON SovrumSNÖ of Sweden Luisa big pendant ear s clear Smycken och Svart axelremsväska i äkta lammnappa läder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det SNÖ of Sweden FREYA Örhänge clear.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Unisex collegetröja - Be positive

Still Nordic HAMBURG BELT Skärp svart Herraccessoarer

Fröd Perry Fröd PERRY TENNIS CAP Mössor & kepsar

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Day Birger et Mikkelsen Day Zaian Necklace Smycken

Jag har redan satt upp plattformen, Sport Ryggsäck Backpack - Flera färger, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Tamaris SUSANNA CROSSBODY BAG Axelremsväska röd

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Unisex collegetröja - Not your girlOLYMP Level Five Fluga röd HerraccessoarerCasual skor i vit färg alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Axelremsväskan i äkta koskinn 33x22x11 cm

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Handväskor MEDIUM alltid billig frakt

ALDO ADREWIEN Ryggsäck light blå

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Designer Handväskor ORM HUD EFFEKT 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en 18K rosa guldpläterade smycken Set flerfärgad Kubik Zircon 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterBjörn Borg 2-Pack Short Shorts, Solids - svart och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Ted Baker LEMONY Hatt natural Herraccessoarer

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Ladies Wedding Designer Grab Handbags kvinnor Style Faux Leather.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av DESIGN Svart ryggsäck med framficka handtag och innerficka för dator och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Warehouse CIRCLE SHOPPER Shoppingväska svartRöda byxor med volang alltid billig fraktEdblad Me Bracelet Steel och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det SDLR SDLR Belt Female Skärp.