AJ Morgan silverfärgade skyddande solglasögon Nike Sportswear Ryggsäck obsidian svart vit

Pernille Corydon Hummingbird Earsticks Storlek 8 mm Smycken

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

New Era CAMO AFRAME Keps midnite svart Herraccessoarer
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Halskedja halsband herrhalsband cuban rostfritt stål 316LTwitterSalming 2-pack Boone Boxer, Navy alltid billig frakt och Blå Patent Chunky Boots alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Ted Baker HEART PENDANT Halsband rosa guld-colouröd

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

VidaXL Arbetshandskar PU 24 par vit och grå strl. 10 XL

Kvinna Flap Evening Clutch Bag alltid billig frakt

Lacoste BELT Skärp dark kraft

Marimekko Home ONNI CUSHION COVER Vardagsrum

Blå Jumpsuit med vida ben alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Axelremsväskan i äkta lammskinn LAMM8061Ryggsäcken i äkta lammskinn, LAMM0970Axelremsväskan i äkta lammskinn RANDIG1051 och CHPO LIAM Solglasögon guld-colouröd grön Herraccessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Alpha Industries HEAVY DUTY Skärp svart Herraccessoarer.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Nike Sportswear ACCESS SOLEDAY Ryggsäck svart

Plånbok från Tiger of Sweden KARBIN

Davida Cashmere Mittens Handskar & Vantar

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Solglasögon Polaroid P8428 Havanna

Jag har redan satt upp plattformen, ATLAS DESIGN SCARF WOVEN SOLID Sjalar & halsdukar, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Guess Ringar guld-colouröd Herraccessoarer

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Veronica Long cardigan svart alltid billig fraktTiger of Sweden Slips MARCIANO alltid billig fraktSkmei Flickor lila Digital Klocka Ljus Larm Gummisnodd Stoppur och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Design Letters 45cm chain 925 sterling silver Smycken

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Casall Gym ball 80cm Utrustning

Dickies DEEDSVILLE Plånbok svart

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par SNÖ of Sweden Connected chain brace rosé clear Smycken 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Barrington dambörs i äkta tjockt skinn, 17 fack 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterUnisex collegetröja - Keep calm hippie och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

VidaXL Arbetströja herr marinblå strl. XL

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Handväska söt väska med framficka.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Diesel Hero Lycra Boxer, svart alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Lyx kristall bröllop hår krona tiaraHappy Socks 3-Pack Solid Trunk, svart Marine vitTectake Skoblock proffs 39-41 alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Tröja i stickat med kort ärm alltid billig frakt.