InWear Gerda Dress HW Klänningar Lauren Ralph Lauren 146B MONTE CRL LACE MARCELLE Klänningar

Morris Camford Duffle Coat Ytterkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Lauren Ralph Lauren 1T MATTE JERSEY KALEA EMB Klänningar
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Lauren Ralph Lauren ALLIE SHORT SLEEVE DAY DRESS - Jerseyklänning - vit Vackra billiga damkläderTwitterLauren Ralph Lauren Blouson Sleeve Cotton Shirt Ögrönlar och Lauren Ralph Lauren CASHMERE 3 4 GATHEröd SLV Ögrönlar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Morris Lady Marsielle Dress Klänningar

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

MOS MOSH Wall Portman Jacket Ytterkläder

Lauren Ralph Lauren LYCETTE PANT - Tygbyxor - navy Vackra billiga damkläder

MyMo Vindjacka - vit röd Vackra billiga damkläder

Lauren Ralph Lauren Plus Storlek Houndstooth Jacquard Dress Klänningar

Native North HERRINGBONE UTILITY JACKET Ytterkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Lauren Ralph Lauren PRINTED NYLON PRINTED 3 4 DOWN YtterkläderLauren Ralph Lauren SATIN FINISH PILLOW COLLAR DOWN YtterkläderLauren Ralph Lauren SUITING PANT - Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder och Lauren Ralph Lauren Swimwear DOT RUFFLE OFF THE SHOULDER 1PC SLIM Badkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Lauren Ralph Lauren THOMPKINS STRAIGHT SKIRT Kjolar.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Lee Jeans LUKE ANTILOPE Byxor

New Balance WINDBLOCKER TIGHT Leggings & tights

Mer produktinformation
 • 91% polyester, 9% elastan
 • Bekväm passform
 • Tidlös och versatil design.
 • Vida ärmar
 • Feminin
 • Maskintvätt i högst 30 ˚C i program för skonsam tvätt. Halvfull maskin med kort centrifugering rekommenderas
 • Baklängd: 92 cm
 • New Look Kofta - svart Vackra billiga damkläder

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  Newline Imotion Printed Sprinters Shorts

  Jag har redan satt upp plattformen, Lee Jeans SEASONAL SWS Ögrönlar, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  Nike Performance INDY BREATHE BRA - Sport-bh - svart vit Vackra billiga damkläder

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen Lee MARION STRAIGHT - Jeans straight leg - svart rinse Vackra billiga damkläderLee SCARLETT - Jeans Skinny Fit - pitch Vackra billiga damkläderLes Deux Hermité Track Shorts Shorts och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

NN07 Jeans Three 1779 L32 Jeans

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Lollys Laundry Aqua Skirt Kjolar

Noa Noa Tunic Klänningar

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Lotto TENNIS TEAMS TEE - T-shirt med print - brilliant vit Vackra billiga damkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Lyle & Scott Hooded Jacket Ytterkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterLyle & Scott Sport Randall Fleece Short Shorts och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Nué notes Ina Ögrönlar

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Marc O'Polo DENIM SHORT SLEEVES - T-shirt med print - vit Vackra billiga damkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Marc O'Polo PURE DRESS, FLUENT STYLE - Vardagsklänning - strong scarlet Vackra billiga damkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Marciano by GUESS NOT TOP ÖgrönlarMarimekko OTVAR Tunic ÖgrönlarMasai Berta top Ögrönlar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Masai Gerdi tunic Ögrönlar.