Hope Still Shirt Ögrönlar Kaffe Karla Amber shirt ls MIN 2 Ögrönlar

Mint&berry Stickad tröja - gulden gul Vackra billiga damkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Kaffe KAlila Wing Blouse MIN 16 pcs Ögrönlar
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Kaffe Leo Ninette Dress KlänningarTwitterKaffe NANCI JILLIAN PANT - Tygbyxor - rosa nectar Vackra billiga damkläder och Kaffe Pernilla skirt Kjolar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Minus Ebba pants Byxor

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Miss Selfridge BUTTON JUMBO - Långärmad tröja - blå Vackra billiga damkläder

Kari Traa SIGNE TIGHTS Leggings & tights

Missguided STRIPE CROPPED BOXY JACKET - Jeansjacka - blå Vackra billiga damkläder

Kari Traa TVEITO TIGHTS Leggings & tights

Missya Nuit tai Badkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Karl Lagerfeld KARL LAGERFELD Karl X Kaia Leather Skirt KjolarKenzo Shirt Main ÖgrönlarKIOMI blås - grön svart Vackra billiga damkläder och KIOMI Långärmad tröja - grön gables Vackra billiga damkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det KIOMI TALL blås - dark grön Vackra billiga damkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

LASCANA SIGI WIRE BANDEAU SET - Bikini - turquoise Vackra billiga damkläder

Monki LENE - Stickad tröja - off vit Vackra billiga damkläder

Mer produktinformation
 • 90% bomull, 10% metall
 • Tunt tyg med lätt fall som skapar en mjuk och vackert silhuett
 • Blommigt
 • Maskintvätt i högst 40˚C
 • Morris James Cord Jeans Jeans

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  Morris Wesley Wool Coat Ytterkläder

  Jag har redan satt upp plattformen, Lauren Ralph Lauren 154B SPTLT MTLC KNT BLAKELY Klänningar, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  MyMo Huvtröja med dragkedja - light grå melange Vackra billiga damkläder

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen Lauren Ralph Lauren Bullion Patch Poplin Shirt ÖgrönlarLauren Ralph Lauren ELKANA SLEEVE DAY DRESS - Fodralklänning - lighthouse navy Vackra billiga damkläderLauren Ralph Lauren Homewear LRL ROLL CUFF NOTCH COLLAR BOXER PJ SET Sov och loungeplagg och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

New Balance IMPACT TIGHT PRINT Tights & shorts

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Lee Jeans ULTIMATE SHIRT Ögrönlar

New Look FISHERMAN CARDI - Kofta - svart Vackra billiga damkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Lee SCARLETT - Jeans Skinny Fit - midtown blås Vackra billiga damkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Levete Room ALETT - Stickad tröja - dark navy Vackra billiga damkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterLexington Clothing Greta Quilted Jacket Ytterkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Nike Performance INDY PLUNGE - Sport-bh - ember glow svart Vackra billiga damkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Lollys Laundry Loui Dress Klänningar.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Lyle & Scott Argyle T shirt Ögrönlar och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Lyle & Scott Sport Bremner Track Top ÖgrönlarMadewell ENOKI - Stickad tröja - true svart Vackra billiga damkläderMads Nørgaard Ibiza Binna Badkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Mads Nørgaard Vita Saline Frill Ögrönlar.