Gerry Weber COAT WOOL Ytterkläder InWear Scotia Dress Klänningar

Makia DEPARTURE JACKET Ytterkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

InWear Sissy Dress KNTG Klänningar
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen InWear Ursa Zip Coat YtterkläderTwitterInWear Vernon Long Dress Klänningar och InWear Zada Dress YE 18 Klänningar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Mango Man Geometric print swimsuit Badkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Marc O'Polo DENIM SHORT SLEEVES - T-shirt med print - vit Vackra billiga damkläder

Ivyrevel KNITTED DRESS Ögrönlar

Marciano by GUESS ATIYA DRESS Klänningar

Ivyrevel SPORT MESH MINI SKIRT Kjolar

Marimekko MOLLA Coat Ytterkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen IZOD FLEECE HOODIE ÖgrönlarJ brand DEMI JeansJ. Lindeberg Ceres Silky Rib Ögrönlar och J. Lindeberg Farren 81 Nickel Memo Ytterkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det J. Lindeberg Jay Satin Jeans Jeans.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Jack & Jones JPRBRUXELLES AOP BLA. TEE SS CREW NECK Ögrönlar

Masai Debora top Ögrönlar

Mer produktinformation
 • 75% ull, 25% polyamid
 • Designad för vintern
 • Stilren och sofistikerad look
 • Feminin siluett
 • Tål ej maskin- eller handtvätt
 • Kemtvätt rekommenderas
 • Masai Ilis blouse Ögrönlar

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  Masai Petta culotte Byxor

  Jag har redan satt upp plattformen, Jack Wolfskin RIVERLAND JACKET - Träningsjacka - wild berry Vackra billiga damkläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  Matinique Trostol B5 Geo Print Ögrönlar

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen JDY JDYCAMILLA - Långärmad tröja - legion blå Vackra billiga damkläderJDY JDYJUSTY - Stickad tröja - dark grå melange Vackra billiga damkläderJDY JDYSULLAMI - Sweatshirt - light grå melange Vackra billiga damkläder och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

MAX&Co. Vardagsklänning - svart Vackra billiga damkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Kaffe Linda Pant MIN 2 Byxor

Mint&berry Stickad tröja - grön Vackra billiga damkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Kaporal POWER - Tygbyxor - cherry Vackra billiga damkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Kari Traa HAU JACKET Ytterkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterKari Traa TINA TEE Ögrönlar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Missguided silverfärgad bikini i trekantsmodell

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Lauren Ralph Lauren Bullion Patch Wool Blend Coat Ytterkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Lauren Ralph Lauren Geometric Print Twill Pant Byxor och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Lauren Ralph Lauren LYCETTE PANT - Tygbyxor - vit Vackra billiga damkläderLauren Ralph Lauren Ruffled Silk Blend Sweater ÖgrönlarLauren Ralph Lauren Swimwear HAVANA FLORAL WIDE SHIRröd BAND HIPSTER blå, 4 Badkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Lauren kvinnor LACE SLEEVELESS DRESS Klänningar.