GANT G1. SOLID WRAP BLOUSE Ögrönlar Hummel CLASSIC BEE WO NEO ZIP JACKET Ögrönlar

Lindbergh Printed resort shirt S S Ögrönlar

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Hummel Hive HMLALANA ZIP JACKET - Träningsjacka - vit Vackra billiga damkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Hummel Hive T-shirt med print - vit Vackra billiga damkläderTwitterHummel HMLCLIO ZIP JACKET Sweatshirts och Hummel HMLHEATHER JACKET Ytterkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Line of Oslo Isabelle long Klänningar

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Lollys Laundry Loui Dress Klänningar

Hunkemöller Spence Game Regular Rio Badkläder

Lyle & Scott LS Deckchair Stripe Shirt Ögrönlar

Hunkydory Billie Pant Byxor

Madewell ELWOOD KNOT FRONT - Stickad tröja - heather coal Vackra billiga damkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Hunkydory Ruby Swing Top ÖgrönlarIcebreaker MELD ZONE HIPKINI - Briefs - ember Vackra billiga damkläderIcebreaker grönEX LEGGINGS - Långkalsonger - snow svart Vackra billiga damkläder och Icepeak THIRA IX - Väst - antique grön Vackra billiga damkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Ida Sjöstedt Hurricane Blouse Ögrönlar.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

InWear Nirren Pant Kjolar

Mads Nørgaard Quilt Shirt Skols Ytterkläder

Mer produktinformation
 • Polyester 100%
 • Den essentiella varan för den kommande säsongsövergången.
 • Charmig enkel design
 • Maskintvätt i högst 30 ˚C i program för skonsam tvätt. Halvfull maskin med kort centrifugering rekommenderas
 • Makia ORIGINAL RAGLAN PARKA Ytterkläder

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  Mango MARTE - Kappa rock - medium brun Vackra billiga damkläder

  Jag har redan satt upp plattformen, InWear Seola Zip Coat Ytterkläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  Marc O'Polo LONGSLEEVE - Stickad tröja - deep atlantic Vackra billiga damkläder

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen InWear Vivi Top LW ÖgrönlarIVY & OAK BUSINESS PANTS - Tygbyxor - light grå mélange Vackra billiga damkläderIVY & OAK Piké - light sand Vackra billiga damkläder och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Masai Betty top Ögrönlar

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

JBS of Denmark JBS of dk socks bamboo 2 pack Strumpor

Masai Gydel tunic Ögrönlar

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par JDY JDYJUNE - blås - thyme Vackra billiga damkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en JDY NOOS - Skjorta - svart Vackra billiga damkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterJUNK de LUXE Padded high collar bomber jkt Ytterkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Matinique Trostol BC2 Geo Print Ögrönlar

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Kaffe Naya Skirt MIN 20 pcs Kjolar.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Karen by Simonsen GUIGO - Stickad tröja - gul Vackra billiga damkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Kari Traa SIGRUN JACKET YtterkläderKenzo Dresses Special KlänningarKIOMI Linne - offvit svart Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Knowledge Cotton Apparel Camouflage owl printed denim chambr Ögrönlar.