FIVEUNITS Jolie 580 Drifter, Orlando blå, Jeans Jeans HAN Kjøbenhavn Rain Coat Hood Ytterkläder

Le Fix Franz Jäger Tee Ögrönlar

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Hanky Panky BOYSHORT Trosor
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Happy Socks 2 Pack Filled OpticTrunk BoxershortsTwitterHappy Socks Pool Party Swim Shorts Badkläder och Helly Hansen CAPTAINS RAIN PARKA Ytterkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Lee Jeans IVY Jeans

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Lee MARION STRAIGHT - Jeans straight leg - night sky Vackra billiga damkläder

Hey Honey HEART CORE - T-shirt med print - svart Vackra billiga damkläder

Levete Room LR DALIO Ytterkläder

Hilfiger Collection CACTUS PRINT PJ SHORTS Shorts

Lexington Clothing Robert Worker Shirt Ögrönlar

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Hilfiger Collection HC HOUNDSTOOTH CNECK SWEATER ÖgrönlarHilfiger Collection HILFIGER MULTI LOGO SweatpantsHilfiger Collection T NK BRANDED SLEEVE SWT LS Ögrönlar och HOLZWEILER FRANK Coat Ytterkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det HOLZWEILER LYDIA Solid Top Ögrönlar.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

HUGO Gerna 11 Jeans

Limited Sports SKORT FANCY - Sportkjol - vit Vackra billiga damkläder

Mer produktinformation
 • 85% bomull, 9% polyester, 6% elastan
 • Raka ben
 • Kort skuren längd
 • Dold knäppning med hake och dragkedja
 • Färgad denim
 • Fickor med dragkedja
 • Medium rise waist
 • Detalj med dragkedja
 • Maskintvätt i högst 40˚C
 • Lindbergh Small structure shirt L S Ögrönlar

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  Line of Oslo Tara velvet Ögrönlar

  Jag har redan satt upp plattformen, Hummel CLASSIC BEE ZEN PANTS Byxor, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  LTB LONIA - Jeans Skinny Fit - blå denim Vackra billiga damkläder

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen Hummel HMLELENA ZIP HOODIE SweatshirtsHummel HMLPIPER ZIP JACKET SweatshirtsHunkemöller ANGIE - T-shirt-bh - khaki Vackra billiga damkläder och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Mads Nørgaard Ibiza Saline Badkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

InWear Vally Blazer HW Ytterkläder

Makia DUFFLE COAT Ytterkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par IVY & OAK BOXY - blås - svart Vackra billiga damkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en IVY & OAK Stickad tröja - light röd Vackra billiga damkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterIvyrevel SHINY PANTS Leggings & tights och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Marc O'Polo LONGSLEEVE ROUND NECK - Stickad tröja - off-vit Vackra billiga damkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger JDY JDYCATE - Jeansjacka - peachskin Vackra billiga damkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av JDY JDYSAGA - Långärmad tröja - night sky Vackra billiga damkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen JUNK de LUXE Flock print logo tee ÖgrönlarJust Female Cecilie blouse ÖgrönlarJust Female Line skirt Kjolar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Just Female lila maxi dress Klänningar.