Dguldthy Perkins PLAIN LETTUCE EDGE - Långärmad tröja - mustard Vackra billiga damkläder Frank Dandy 2 Pack POW Boxer Boxershorts

J. Lindeberg Ribe Full Milano Ögrönlar

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Frank Dandy 3 Pack Swewaii 3.0 Boxer Boxershorts
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Frank Dandy Milk Pyjama Kit Sov & loungeplaggTwitterFransa Besoflower 1 Blouse Ögrönlar och Fröd Perry ABSTRACT COL PIQUE Ögrönlar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

J.LINDEBERG MARINA WASHED - Vardagsklänning - broken gul Vackra billiga damkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

JDY JDYCATE - Jeansjacka - peachskin Vackra billiga damkläder

Freeman T. Porter ALEXA CROPPED - Jeans Skinny Fit - dark blå denim Vackra billiga damkläder

JoJo Maman Bébé BRETON BUTTON JUMPER - Stickad tröja - blå Vackra billiga damkläder

French Connection AIDA SEQUIN WIDE LEG TROUSERS Byxor

Just Female Cassandra blouse Ögrönlar

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen French Connection AVENTINE JERSEY VNCK DRESS KlänningarFrench Connection CREPE LIGHT SOLID MOCK NECK TOP ÖgrönlarFrench Connection FLEUR SPOT BIKINI CLASSIC BRIEFS Badkläder och French Connection MARLOW UTILITY FUR CLLR PARKA Ytterkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det French Connection SPORT STRIPE COSTUME Badkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

GANT O1. ALL OVER PENNANT HOODIE Ögrönlar

Just Female Nina shirt Ögrönlar

Kaffe ASTRID BOLERO - Kofta - haute röd Vackra billiga damkläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Kaffe KAlise Dress Klänningar

Jag har redan satt upp plattformen, GANT O1. MICRO PRINT REG BD Ögrönlar, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Kappa ELLEN - Träningsjacka - svart Vackra billiga damkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen GANT O1. TP B OXFORD CHECK REG BD ÖgrönlarGANT O2. HERRINGBONE PATTERN REG BD ÖgrönlarGANT O2. THE ALTA DOWN JACKET Ytterkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

KIOMI PUNTO TOP WITH DEEP V - Linne - sunflower Vackra billiga damkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Gestuz Ditte blouse ZE3 18 Ögrönlar

Kulani Kinis Ribbad vit crop bikiniögrönl

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Gestuz Jenna pants YE18 Byxor 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Gestuz Mokita skirt MA18 Kjolar 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterGestuz Sante jumpsuit YE18 Jumpsuits och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Lauren Ralph Lauren Fit and Flare Gown Klänningar

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Head CROSS BRA kvinnor - Linne - skyblå svart Vackra billiga damkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Helly Hansen W LIMELIGHT JACKET Ytterkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Hey Honey KNOT - T-shirt med print - lila Vackra billiga damkläderHilfiger Collection HE REVERSIBLE BOMBER YtterkläderHOLZWEILER HANGER HOODIE Light grå Melange Ögrönlar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Hope Alias Tee Ögrönlar.