Desigual JERS LOUTH Ögrönlar Evans CROPS - Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder

Hummel HMLJOSEPH ZIP JACKET Ögrönlar

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Evans PRINTED FULL BRIEF 3 PACK - Briefs - svart vit Vackra billiga damkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Even&Odd active Linne - grå Vackra billiga damkläderTwitterEven&Odd active Tights - svart Vackra billiga damkläder och Even&Odd active Träningsbyxor - jet svart Vackra billiga damkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Hunkemöller Nala Balcony PU PW Badkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Icebreaker LUXE CREWE - Funktionströja - svart Vackra billiga damkläder

Even&Odd Shorts - svart denim Vackra billiga damkläder

Ida Sjöstedt Marta Swimsuit Badkläder

Even&Odd Stickad tröja - tan Vackra billiga damkläder

InWear BLAKE V NECK - blås - marine blå Vackra billiga damkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Even&Odd Tygbyxor - rosa Vackra billiga damkläderFalke HOLY GLAM - Strumpbyxor - powder Vackra billiga damkläderFall Winter Spring Summer Bodil 2 Klänningar och Fall Winter Spring Summer Kine Ögrönlar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Fantasie REBECCA SPACER FULL CUP BRA - Bygel-bh - röd Vackra billiga damkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Filippa K Cotton Mix Tunic Ögrönlar

InWear PAPINA - Stickad tröja - lemon light Vackra billiga damkläder

Mer produktinformation
 • 83% viskos, 17% polyamid
 • Perfekt för att skapa din egen personliga look
 • Lekfull och färgglad design
 • Maskintvätt i högst 30 ˚C
 • IVY & OAK blås - gul Vackra billiga damkläder

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  Ivyrevel Rib Shorts Shorts

  Jag har redan satt upp plattformen, Filippa K High Low Shirt Dress Klänningar, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  J. Lindeberg David Flat Wool Ögrönlar

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen Filippa K M. Fabian Herringbone Trouser ByxorFilippa K M. Wave Stitch Sweater ÖgrönlarFilippa K Sculptural Wool Dress Klänningar och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

J.LINDEBERG LIGHT - Sportkjol - navy Vackra billiga damkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

French Connection BRISHEN PU SIDE ZIP SKIRT Kjolar

JDY JDYGUSTAV DRESS - Vardagsklänning - legion blå svart Vackra billiga damkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par French Connection GRAPHIC SWEAT JERSEY LNG HOODI Ögrönlar 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en French Connection SUMMER STRIPE COTTON OVERStorlekD SHIRT Klänningar 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterGanni Flynn Lace Klänningar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Just Female Kia trousers Byxor

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger GAP BOATNECK - Stickad tröja - true svart Vackra billiga damkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av GAP Huvtröja med dragkedja - light blå Vackra billiga damkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen GAP SHAKER TNECK - Stickad tröja - light heather grå Vackra billiga damkläderGAP V GO FOOT PO HD ÖgrönlarGerry Weber JEANS LONG Jeans och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Gestuz Cristal jumpsuit YE18 Jumpsuits.