Dale of Norway Cortina half zip sweater Ögrönlar Dr.Denim PLENTY - Jeggings - storm svart Vackra billiga damkläder

GUESS Jeans LS CN LOS ANGELES TEE Ögrönlar

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Dreimaster DREIMASTER - Parkas - marine Vackra billiga damkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Dreimaster MANTEL - Vinterkappa -rock - light blå Vackra billiga damkläderTwitterDreimaster MIT PAILLETTENMOTIV - Linne - marine Vackra billiga damkläder och Dreimaster MIT STICKEREI - Jerseyklänning - vit Vackra billiga damkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Halti Leisti W short Pants Byxor

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Head CROSS BRA kvinnor - Linne - skyblå svart Vackra billiga damkläder

Edc by Esprit Parkas - gunmetal Vackra billiga damkläder

Henri Lloyd KYME BRANDED SWEAT Ögrönlar

EDC by Esprit Shorts woven Shorts

Hilfiger Collection HE PHOTO PRINT TEE, Ögrönlar

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Edc by Esprit Tygbyxor - forest Vackra billiga damkläderEdwin Terry Knit ÖgrönlarEllesse EL ANNAH Ögrönlar och Ellesse EL FOLGARIDA Sweatpants

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Ellesse EL OPPALY Sweatpants.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Esprit Casual Dresses knitted Klänningar

HOLZWEILER MOOSE Knit Ögrönlar

Mer produktinformation

Detta förstklassiga skandinaviska märke erbjuder ett stilrent och funktionellt mode.

 • 100% ull
 • Merinoull andas, transporterar fukt och är mjukare än vanlig ull.
 • Designad för vintern
 • Maskintvätt i högst 30 ˚C
 • Tillverkat i Norge
 • Hope Mono Dress Klänningar

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  HUGO Klesinia 1 Klänningar

  Jag har redan satt upp plattformen, Esprit Collection DRESS - Fodralklänning - gunmetal Vackra billiga damkläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  Hummel HMLRHODE BOARD SHORTS Badkläder

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen Esprit Collection Shorts woven ShortsEsprit JAMILA BRAZILIAN HIPSTER - String - off vit Vackra billiga damkläderEsprit Socks Basic Easy SO2P Strumpor och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Ida Sjöstedt Alisha Dress Klänningar

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Femilet Leonora Top Sov och loungeplagg

InWear Abril Zhen Jumpsuit Jumpsuits

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par FILA Men Sages Track Jacket Ytterkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Fila TOVE - T-shirt med print - vit ortenisa blå neon röd Vackra billiga damkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterFilippa K Drawstring Wrap Jersey Dress Klänningar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

IVY & OAK Festklänning - svart Vackra billiga damkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Fransa FRcatalk 1 Dress Klänningar.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Free People NEW INFINITY LEGGING - Tights - navy Vackra billiga damkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Freeman T. Porter ALEXA CROPPED - Jeans slim fit - röd Vackra billiga damkläderFrench Connection CORE QUICKDRY SWIM COSTUME BadkläderFrench Connection PAROS SUDAN BELL SLEEVE TUNIC Ögrönlar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Gabrielle by Molly Bracken TRIM BARDOT - blås - vit Vackra billiga damkläder.