Coster Copenhagen Dress w. Zebra print Klänningar Didriksons BOJAN WNS JKT 2 Ytterkläder

GAP SWING - Stickad klänning - light grå marle Vackra billiga damkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Didriksons FLIP WNS JKT Ytterkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Didriksons LILJAN WNS JKT YtterkläderTwitterDidriksons PERLA WNS JKT Ytterkläder och Didriksons TUBA USX JKT Ytterkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Gerry Weber SKIRT KNITWEAR Kjolar

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Gestuz Face tee SO19 Ögrönlar

Diesel kvinnor C VANER SHIRT Ögrönlar

Gestuz Nala pants SO19 Byxor

Diesel kvinnor M STRING DRESS Klänningar

Gestuz lilata long skirt MS18 Kjolar

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Diesel kvinnor UFST STARS THREEPACK String 3pack TrosorDKNY EMBROIDEröd LOGO - Sweatshirt - lapis Vackra billiga damkläderDKNY Intimates HIPSTER - Briefs - cameo vamp svart Vackra billiga damkläder och DKNY Intimates SIGNATURE - T-shirt-bh - vit Vackra billiga damkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Dockers ALPHA KHAKI 360 SKINNY PEMBROK Byxor.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Dr. Denim Kai Short Sleeve Shi Ögrönlar

Gina Tricot Skinny low waist superstretch Jeans

Mer produktinformation
 • 62% viskos, 38% modal
 • Handtvätt
 • GUESS Jeans S TRUDY TOP Ögrönlar

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  HAN Kjøbenhavn Bankers Trench

  Jag har redan satt upp plattformen, Dreimaster blås - off-vit Vackra billiga damkläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  Helly Hansen W blåME PUFFY PARKA Ytterkläder

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen Dreimaster MIT PRINT - T-shirt med print - svart Vackra billiga damkläderDreimaster T-shirt med print - rosa Vackra billiga damkläderEdc by Esprit CABLE - Stickad tröja - amber gul Vackra billiga damkläder och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

HOLZWEILER HANGER Shorts SS19 Badkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Esprit Collection NEW FLUID - Cocktailklänning - teal grön Vackra billiga damkläder

Hope Kris Suit Trouser Byxor

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Esprit JACKET - Dunjacka - taupe Vackra billiga damkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Esprit SOFT - Stickad tröja - svart Vackra billiga damkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterEton Japanese Motif Print Shirt Ögrönlar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Hummel HMLRUBY SWIM SHORTS Badkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Figleaves Randig bikini för dig med fylligare byst.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Fila SHORT SUNNY - Träningsshorts - ortensia blå Vackra billiga damkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Filippa K Crinkle Blouse ÖgrönlarFilippa K M. Dean Cotton Suit Jacket Kostymer & kavajerFilippa K POE CROPPED PANT - Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Filippa K Stella Cropped Colouröd Denim Jeans.