Champion BOMBER - Luvtröja - vit Vackra billiga damkläder Desigual blåS ZOE Ögrönlar

GANT 2 PACK BOXER SH. STRIPEX2 LOGO EL. Boxershorts

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Desigual CAM NAIARA Ögrönlar
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Desigual CHAQ ÉVORA ShortsTwitterDesigual DENIM APOLO Jeans och Desigual DENIM MIAMI Jeans

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

GANT LM. THE WINDCHEATER Ytterkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

GANT O1. TP B OXFORD FALL CHECK REG BD Ögrönlar

Desigual TS COURTNEY Ögrönlar

GANT O2.TP RELAXED BELTED UTILITY SHORTS Shorts

Desigual TS CANNES Ögrönlar

GAP BOAT - Långärmad tröja - grå Vackra billiga damkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Desigual TS GEORGINA ÖgrönlarDesigual TS NAVAJOS ÖgrönlarDesigual TS VICENT Ögrönlar och Desigual VEST CASTguld Klänningar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Desigual VEST FRANÇOISE Klänningar.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Diane von Furstenberg FLOOR LENGTH COLLAröd WRAP DRESS - Strandaccessoar - cactus Vackra billiga damkläder

GAP LUXE - Långärmad tröja - true svart Vackra billiga damkläder

GAP V GO ATHLETICS SEAL PO HD Ögrönlar

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Gestuz Avilla skirt MA18 Kjolar

Jag har redan satt upp plattformen, Didriksons DAISY WNS JKT Ytterkläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Gestuz Kaya shirt MS18 Ögrönlar

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Didriksons REX WNS PANTS ByxorDiesel Men BMBX WAVE 2.017 SHORTS BadkläderDiesel Men T JUST X1 T SHIRT Ögrönlar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Gina Tricot Maja coat Ytterkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Dreimaster Maxiklänning - svart Vackra billiga damkläder

GUESS Jeans LS CONCETTA BODY TOP Ögrönlar

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Dreimaster T-shirt med print - rosa Vackra billiga damkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Edc by Esprit DRESS - Skjortklänning - svart Vackra billiga damkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterEdc by Esprit SAFARI GROUP - T-shirt med print - svart Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Helly Hansen W HP FJORD JACKET Ytterkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Esprit Collection Skirts light woven Kjolar.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Esprit NORWAY - Stickad tröja - camel Vackra billiga damkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Esprit VNECK - Stickad tröja - pastel blå Vackra billiga damkläderEven&Odd active Tights - svart Vackra billiga damkläderEven&Odd Flaröd jeans - light brun Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Even&Odd Skjorta - berry Vackra billiga damkläder.