Bula SPLIT TEE Ögrönlar Day Birger et Mikkelsen Day Dialogue

FIVEUNITS Angelie 538 Blazer Ytterkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Day Birger et Mikkelsen Day Drive Klänningar
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Day Birger et Mikkelsen Day Fall ÖgrönlarTwitterDay Birger et Mikkelsen Day Futa Ytterkläder och Day Birger et Mikkelsen Day Holy Ögrönlar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Forever New ATHENA FIT AND FLARE COAT - Kort kappa rock - oatmeal Vackra billiga damkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Fransa FRcatalk 1 Dress Klänningar

Day Birger et Mikkelsen Day St Tropez Klänningar

FREE QUENT JIN JA Ytterkläder

Day Birger et Mikkelsen Day Walking Klänningar

French Connection CORE QUICK DRY SWIM CROSS BACK COSTUME Badkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Deha HOODED - Luvtröja - soft rosa Vackra billiga damkläderDEPECHE A skirt with elastic waistband KjolarDesigners Remix Babette Pencil Kjolar och Designers Remix Dayton Coat Ytterkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Designers Remix Farina Trench Ytterkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Desigual blåS COLETTE Ögrönlar

French Connection SUPERSOFT CSHMERE WL HNCK JMPR Ögrönlar

Mer produktinformation
 • 100% bomull
 • Designad med din komfort i åtanke kommer detta bomullsplagg omedelbart bli en pålitlig favorit i din garderob.
 • Maskintvätt i högst 40˚C
 • GANT CREW - Stickad tröja - capri blå Vackra billiga damkläder

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  GANT O1. CABLE TURTLENECK Ögrönlar

  Jag har redan satt upp plattformen, Desigual CAM INAYA Ögrönlar, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  GANT O2. LINEN 3 4 SLEEVE TUNIC Ögrönlar

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen Desigual DENIM COPEN JeansDesigual FAL PAOLA KjolarDesigual LEGGING KORA Leggings & tights och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

GAP Huvtröja med dragkedja - light blå Vackra billiga damkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Didriksons MERRA WNS JKT Sweatshirts

GAP SWING - Stickad klänning - true svart Vackra billiga damkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Diesel LIVIER-S - Jeans slim fit - indigo Vackra billiga damkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Diesel SHORTS - Pyjamasbyxor - soft lila Vackra billiga damkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterDiesel kvinnor FAYZA EVO TROUSERS Jeans och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Gestuz KellyGZ swimsuit HS 19 Badkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Dreimaster MIT PRINT - T-shirt med print - dark blå Vackra billiga damkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Edc by Esprit A-linjekjol - forest Vackra billiga damkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Edc by Esprit Parkas - light khaki Vackra billiga damkläderEdwin Labour 4 Pockets Shirt ÖgrönlarEllesse EL GERRA Ytterkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Ellesse ERSILIA - Linne - orange Vackra billiga damkläder.