Boss Athleisure Wear BABER_S Ögrönlar Cotton On ARCHY - Stickad tröja - antique moss vit stripe Vackra billiga damkläder

Even&Odd Tygbyxor - rosa Vackra billiga damkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Cotton On HIGH RISE - Jeans slim fit - blå denim Vackra billiga damkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Craft BREAKAWAY SS TEE ONE W ÖgrönlarTwitterCraft CRAFT PRIME SHORT TIGHTS M svart Shorts och Craft EAZE HOTPANT TIGHTS W Shorts

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Fall Winter Spring Summer Olivia Kjolar

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Figleaves Randig bikini för dig med fylligare byst

Cream Carlie Dress Klänningar

Fila WANDA GYM - Tights - svart tillandsia lila Vackra billiga damkläder

Cream Claire Skirt Kjolar

Filippa K M. Daniel Jersey Jacket Ytterkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Cream Elodie Dress KlänningarCream Helena coat YtterkläderCream Leann Skirt Kjolar och Cream Margot Shirt Dress Klänningar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Cream Nellie cardigan Ytterkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Day Birger et Mikkelsen Day Cafe Ytterkläder

Filippa K Slim Rib Knit Top Ögrönlar

Mer produktinformation
 • 95% bomull 5% elastan
 • Tillverkad av bomull, garanterar dig hållbarhet och längre livslängd.
 • Tidlös och versatil design.
 • Maskintvätt i högst 30 ˚C
 • FIVEUNITS Clara 347 Crop Byxor

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  FRAME LE VELVETEEN HIGH SKINNY Jeans

  Jag har redan satt upp plattformen, Day Birger et Mikkelsen Day kvinnor Klänningar, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  Fröd Perry UTILITY BRENTHAM JACKET Ytterkläder

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen Day Birger et Mikkelsen Day Glow ÖgrönlarDay Birger et Mikkelsen Day Lightness ÖgrönlarDay Birger et Mikkelsen Day Ocean Klänningar och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

French Connection PATRICIA LACE JRSY JUMPSUIT Jumpsuits

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Desigual CHAQ GISELA Ytterkläder

GANT BOATNECK - T-shirt - bas - röd Vackra billiga damkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Desigual FAL NALA Kjolar 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Desigual PANT BOSTON Kjolar 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterDesigual TS BOLONIA Ögrönlar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

GANT O2. MICRO SNOWDROP REG BD Ögrönlar

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Didriksons REX WNS PARKA Ytterkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Diesel Men S CULL A SHIRT Ögrönlar och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Diesel kvinnor D BOOKIE DRESS KlänningarDIM SUBLIM - Briefs - rosa cédar Vackra billiga damkläderDKNY Luvtröja - pearl grå Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Dguldthy Perkins COLLARLESS ROLL SLEEVE - blås - navy Vackra billiga damkläder.