Baum und Pferdgarten CLARABELLE Byxor Champion Rochester Champion Large Script OverStorlekd Crew Ögrönlar

Envie de Fraise ADELAIDE - Maxiklänning - blå Vackra billiga damkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Champion Slim Pants Sweatpants
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Champion TANK - Linne - röd Vackra billiga damkläderTwitterChampion ZONE CREW SOCKS 3 PACK - Träningssockor - vit Vackra billiga damkläder och Chantelle HEDONA - Briefs - rosa fumee Vackra billiga damkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Esprit CARDIGAN - Kofta - camel Vackra billiga damkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Esprit Collection Skirts light woven Kjolar

Cheap Monday Memory knit Ögrönlar

Esprit Sport Pants knitted Leggings & tights

Cheap Monday Scheme hood Hacker logo Ögrönlar

Even&Odd active Sport-bh - rosa Vackra billiga damkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Cheap Monday Sonic Shorts Pixel blå ShortsCheap Monday Tight Esc blå JeansCheap Monday Worth sweat Droop logo Ögrönlar och CMP WOMAN JACKET FIX HOOD - Outdoorjacka - ibisco Vackra billiga damkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Columbia Fast Trek™ Hooded Jacket Ögrönlar.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Coster Copenhagen Sweater in mohair jacquard Ögrönlar

Even&Odd Långärmad tröja - svart Vackra billiga damkläder

Mer produktinformation
 • 55% bomull, 45% akryl
 • Något utsvängd nedtill
 • Stretchmaterial
 • Edgy, modern design
 • Maskintvätt i högst 30 ˚C
 • Framlängd: 85 cm
 • Baklängd: 85 cm
 • Falke BALLERINA - Ankelsockor - storm Vackra billiga damkläder

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  Fashion Union PHILLIP - Blazer - burgundy Vackra billiga damkläder

  Jag har redan satt upp plattformen, Cotton On Body BOYFRIEND - Pyjamasögrönl - vit Vackra billiga damkläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  Fila PAULINE - Funktionströja - vit Vackra billiga damkläder

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen Craft District (wct) jacket M YtterkläderCraft NANOWEIGHT SINGLET M ÖgrönlarCream Ally Dress Klänningar och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Filippa K Poplin Shirt Ögrönlar

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Day Birger et Mikkelsen Day Fannah Ögrönlar

FIVEUNITS Angelie 543 Split, svartberry Tie, Pants Byxor

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Day Birger et Mikkelsen Day Lelo Byxor 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Day Birger et Mikkelsen Day Patty Klänningar 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterDay Birger et Mikkelsen Day Time Klänningar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Free People ARTEMIS TEE - T-shirt - bas - coral Vackra billiga damkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Desigual DENIM GEWN Jeans.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Desigual JERS MIREIA Ögrönlar och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Desigual TS AGNES ÖgrönlarDesigual TS MEDOC ÖgrönlarDesigual VEST CLANZIE Klänningar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Desigual VEST MAGDA Klänningar.