2nd One Miley 020 Zip Skinnbyxor Baum und Pferdgarten MELLI Ögrönlar

Designers Remix Peggy A line Klänningar

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Baum und Pferdgarten MIYOKO Ögrönlar
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Baum und Pferdgarten NISSA ByxorTwitterBaum und Pferdgarten SAVANA Kjolar och BDG Urban Outfitters DILLON - Jeans straight leg - svart Vackra billiga damkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Desigual blåS ALAIA Ögrönlar

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Desigual DENIM GEWN Jeans

Betty Barclay blazer Ytterkläder

Desigual PANT DOLL Byxor

Betty Barclay shirt Ytterkläder

Desigual TS MANCHESTER Ögrönlar

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen BIDI BADU MORA TECH SKORT - Sportkjol - rosa Vackra billiga damkläderBillabong SOL SEARCHER LACE UP - Baddräkt - palm Vackra billiga damkläderBirgitte Herskind Lacy Blazer Ytterkläder och Björn Borg 1p TRIANGLE BRA SEASONAL SOLIDS BH ar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Björn Borg SHORTS BB BOOT CAMP CAMO 3p Boxershorts.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

BOSS Business Wear Dais16 Ytterkläder

Desigual VEST GRACIELA Klänningar

Mer produktinformation
 • 97% polyester 3% elastan
 • Läderimitation
 • Elastiskt midjeband
 • Maskintvätt i högst 30 ˚C
 • Desigual VEST VANITY Klänningar

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  Dickies BASEBALL - Långärmad tröja - royal blå Vackra billiga damkläder

  Jag har redan satt upp plattformen, BOSS Business Wear Hebrana Klänningar, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  Diesel Men D GALY F JACKET Ytterkläder

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen BOSS Business Wear Novan5 Ben2 Kostymer & kavajerBOSS Business Wear Teboa ByxorBoss Casual Wear Emaxi Ögrönlar och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DKNY MODERN LIGHTS MESH LITEWE Shapewear

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

By Malene Birger LARRIES Ögrönlar

Dguldthy Perkins INSERT PUSSYBOW - blås - ivory Vackra billiga damkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par By Malene Birger PAPRIKA Ögrönlar 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en By Malene Birger VIRANA Skinnbyxor 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterBy Malina India blazer Ytterkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Dynafit MERCURY - Friluftsbyxor - asphalt Vackra billiga damkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Chantelle CHAMPS ELYSEES - Briefs - ivory Vackra billiga damkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Cheap Monday Clean conduct shirt Echologo emb Ögrönlar och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Cheap Monday Mid Skin Pure svart JeansCheap Monday Tight blå Dry JeansColmar ZONE BRA - Sport-bh - light blå svart ginger Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Columbia Titan Ridge™ II Pant Byxor.