Lindbergh Washed polo piqué Ögrönlar Minus Lilja top Ögrönlar

Part Two Latifah DR Klänningar

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Minus Millea blouse Ögrönlar
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Minus Ruby ss tee ÖgrönlarTwitterMiss Selfridge Ormskinnsmönstrat bikiniset med guldfärgad ring och Miss Selfridge MILITARY COAT - Kort kappa rock - navy Vackra billiga damkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Part Two ORIKA - Stickad tröja - eggnog Vackra billiga damkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Passionata GLORIA - String - corallin Vackra billiga damkläder

Missya Bellis push up svart Badkläder

Peak Performance HUNT NYL J Ytterkläder

Missya Costa Rica swimsuit Badkläder

Peak Performance W BLOCKSL Ögrönlar

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Missya Lucca swimsuit BadkläderMissya rosa straples halterneck svart BadkläderMissya Your fave top BH ar och Modström Natasha pants Byxor

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Monki HEDVIG - Stickad tröja - lila light grön Vackra billiga damkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Morris Neal Button Down Shirt Ögrönlar

Pepe Jeans BELIFE JACKET - Jeansjacka - 000denim Vackra billiga damkläder

Mer produktinformation
 • 100% kammad bommul, weight 230 gr, m2
 • Maskintvätt i högst 40˚C
 • Pieces MINI-PÜNKTCHEN - blås - svart Vackra billiga damkläder

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  Pieszak Emily SWAN mom dark Nashville Jeans

  Jag har redan satt upp plattformen, MOS MOSH Havana Leo Blouse Ögrönlar, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  Please Jeans Catwoman grå Paisley Jeans

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen MOS MOSH Victoria Glam Flower Pant JeansMyMo BLOUSON MIT ABNEHMEBARER KAPUZE - Vinterjacka - dark blå Vackra billiga damkläderMyMo Parkas - röd Vackra billiga damkläder och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Polo Ralph Lauren MONTAUK - Jeansshorts - capri blå Vackra billiga damkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Nike Performance DRY TANK CROP - Funktionströja - club guld Vackra billiga damkläder

Polo Ralph Lauren The Chrystie Kick Flare Crop Jeans

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Nike Performance ICON CLASH RUNNING TRACK SHORT - Träningsshorts - game royal gunsmoke svart Vackra billiga damkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Nike Performance Sweatshirt - grå Vackra billiga damkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterNike Sportswear HOODIE - Luvtröja - game royal Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Pulz Jeans Katia Regular Straight Ankle Lenght Jeans

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Notes du Nord Jenna Flower Pants Byxor.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Nué notes Minna Kjolar och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Object OBJEVE NONSIA - Stickad tröja - mottled dark blå Vackra billiga damkläderODD MOLLY arctic wings sweater ÖgrönlarODD MOLLY flower fantasy flirt skirt Kjolar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det ODD MOLLY lounging around sweater Ögrönlar.