Lee ELLY - Jeans slim fit - raw off vit Vackra billiga damkläder Masai Tabita coat Ytterkläder

ONLY onlrosaRIA CHECK L S BLAZER TLR Ytterkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Masai Tulla coat Ytterkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Matinique Blake N Boiled Wool YtterkläderTwitterMatinique Harvey Lab Bonded Wool Ytterkläder och Matinique Las Ink Check Suit Byxor

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

ONLY ONLWILMA STRING - T-shirt med print - cloud dancer Vackra billiga damkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

ONLY Tall ONLPIPER - Shorts - night sky cloud dancer misty rosa Vackra billiga damkläder

Max & Co. DACIA Ögrönlar

Opus SIPLAK - Långärmad tröja - true röd Vackra billiga damkläder

Max & Co. DIANA Byxor

Panos Emporio HUMMINGBIRD DAPHNE Badkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Max & Co. PIREO ÖgrönlarMax Mara Leisure 2EDRO BadkläderMax Mara Leisure LEGGE Byxor och Max Mara Leisure VEGGIA Ögrönlar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Minimum AVOCA - Stickad tröja - picante Vackra billiga damkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Minus Grace skirt Kjolar

Park Lane Viscose dress Klänningar

Part Two Makala JA

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Part Two Petrona PU Ögrönlar

Jag har redan satt upp plattformen, Minus Macie skirt Kjolar, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Peak Performance CLAIRE S J Ytterkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Miss Selfridge BUTTON BODYCON - Fodralklänning - röd Vackra billiga damkläderMissguided Bandeau-bikini med remmarMissguided Plus CURVE KIMONO DRESS - Fodralklänning - mustard Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Peak Performance WCANYA INJ Ytterkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

MOS MOSH Ozzy Coated Pant Jeans

Persona by Marina Rinaldi RICCIONE Byxor

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Mustang PERFECT SHAPE - Jeans Skinny Fit - denim blå medium bleach Vackra billiga damkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en MyMo Vindjacka - rosa Vackra billiga damkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterNanso Ladies shirt, Hohde Ögrönlar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Please Jeans CLASSIC PALM PRINT Jeans

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Nike Performance Funktionströja - oxygen lila clear Vackra billiga damkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Nike Performance PANT - Tygbyxor - indigo storm Vackra billiga damkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Nike Sportswear AIR BIKE - Shorts - svart vit Vackra billiga damkläderNly by Nelly OFF SHOULDER BOHO BLOUSE - blås - gul Vackra billiga damkläderNN07 Jasper 8208 Ytterkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Noa Noa BASIC - Stickad tröja - mesa rosa Vackra billiga damkläder.