Anerkjendt SEAN T SHIRT Ögrönlar By Malene Birger HOLLIS Kjolar

Dguldthy Perkins HORN BUTTON THROUGH DRS - Fodralklänning - ochre Vackra billiga damkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

By Malene Birger JAGOLA Klänningar
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen By Malene Birger LACErosa ÖgrönlarTwitterBy Malene Birger MALLAS Klänningar och By Malene Birger MONNA Ögrönlar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Dguldthy Perkins T-shirt med print - svart Vackra billiga damkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Dreimaster MIT PRINT - T-shirt med print - dark blå Vackra billiga damkläder

By Malina Ellen coat Ytterkläder

Edc by Esprit FLUENT - blås - blåsh Vackra billiga damkläder

By Malina Kylie shirt Ögrönlar

Edwin Garage Shirt SS Ögrönlar

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen By Malina Shirly blazer YtterkläderBy Ti Mo Delicate Semi Couture Flaröd Blouse ÖgrönlarBy Ti Mo Printed Day Dress Klänningar och By Ti Mo Thin Semi Skirt Kjolar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det CAPSULE by Simply Be EASY CARE CROP TROUSERS - Shorts - navy Vackra billiga damkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Champion Reverse Weave CREWNECK - Sweatshirt - svart Vackra billiga damkläder

Ellesse EL PEAGO Sweatpants

Mer produktinformation

Detta förstklassiga skandinaviska märke erbjuder ett stilrent och funktionellt mode.

 • 90% bomull, 10% polyester
 • Skapar en cool, minimalistisk och edgy look, med råa detaljer
 • Perfekt för att skapa din egen personliga look
 • Maskintvätt i högst 30 ˚C
 • Framlängd: 72 cm
 • Baklängd: 72 cm
 • Envii ENBOBO - Stickad tröja - lemon curd melange Vackra billiga damkläder

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  Esprit Casual Skirts denim Kjolar

  Jag har redan satt upp plattformen, Champion SHORT SLEEVE - T-shirt med print - bordeaux Vackra billiga damkläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  Esprit KAITLIN WIRELESS PADDED - Triangel-bh - lime gul Vackra billiga damkläder

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen Chantelle CHAMPS ELYSEES - Balconette-bh - rosa fumee Vackra billiga damkläderCHANTELLE VOUS & MOI SG SANS BRETEL BH arCheap Monday kvinnor - Jeansshorts - blå blaze Vackra billiga damkläder och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Even&Odd Fodralklänning - mustard Vackra billiga damkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Craft CORE BLOCK TIGHTS W Leggings & tights

Even&Odd Tygbyxor - röd brun Vackra billiga damkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Craft NANOWEIGHT HOOD JKT M Ytterkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Cream Anett Pants Byxor 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterCream Chery dress stripe overknee Klänningar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Fila Petite PURE BASIC PANTS - Träningsbyxor - light grå Vackra billiga damkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Day Birger et Mikkelsen Day Grass Klänningar.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Day Birger et Mikkelsen Day svart Klänningar och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Day Birger et Mikkelsen Day Stop ÖgrönlarDenim Hunter DHNew Coco Knit blouse ÖgrönlarDesigners Remix Dream Dress Klänningar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Designers Remix Leroy Slim Pants Byxor.