Kaffe Dita India Dress Klänningar LingaDore MOON KURZARM MIT SCHLEIFE - Nattlinne - svart Vackra billiga damkläder

Noa Noa Trousers Skinnbyxor

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Liquor N Poker Svart jeansset med orange detalj
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen LOIS Jeans RAVAL - Tygbyxor - marino Vackra billiga damkläderTwitterLollys Laundry Gili Dress Klänningar och Lost Ink BOBBLE TIE SLEEVE CABLE JUMPER - Stickad tröja - orange Vackra billiga damkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Noisy May T-shirt med print - svart snow vit Vackra billiga damkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Notes du Nord Jenna Flower Pants Byxor

Lyle & Scott Sport Braid Fleece Crew Ögrönlar

Oakwood BELLA - Skinnbyxor - svart Vackra billiga damkläder

Lyle & Scott Stripe Sweatshirt Ögrönlar

ODD MOLLY ACTIVE WEAR tougher mid layer jacket Ögrönlar

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen M Missoni M Missoni KAFTANO ÖgrönlarMadewell INLAND - Stickad tröja - heather dahlia Vackra billiga damkläderMads Nørgaard Cash Stripe Boutique Kula S Ögrönlar och Mads Nørgaard Fresh Denim Organic Shirley T Ytterkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Mads Nørgaard Pop Check Spolla Ögrönlar.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Mango Man Slim fit flower print shirt Ögrönlar

ODD MOLLY high heart turtleneck Ögrönlar

Mer produktinformation
 • Foder: 100% polyester
 • Yttermaterial: 80% polyester, 17% viskos, 3% elastan
 • Figursydd silhuett
 • Snörning
 • Rynkade detaljer
 • Maskintvätt i högst 30 ˚C i program för skonsam tvätt. Halvfull maskin med kort centrifugering rekommenderas
 • Baklängd: 93 cm
 • ODD MOLLY rosa run jacket Sweatshirts

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  O'Neill DETAIL - Strandaccessoar - blå rosa lila Vackra billiga damkläder

  Jag har redan satt upp plattformen, Mango STAR - Kappa rock - dark navy blå Vackra billiga damkläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  ONLY onlBLAIR MID SK ANKLE PANT PNT NOOS Jeans

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen Marc O'Polo DENIM SHIRT ÖgrönlarMarc O'Polo LONG SLEEVE DEEP V NECK - Långärmad tröja - svart Vackra billiga damkläderMarc O'Polo SYMMETRICAL - Poncho - calico blå Vackra billiga damkläder och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

ONLY onlNADINE L S BUTTON TOP WVN Ögrönlar

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Matinique Break N Euro Fleck Ytterkläder

ONLY onlROYAL HIGH SK DENIM JEAN BJ11506 NOOS Jeans

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Matinique Sage Swim Solid Swim Badkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Max & Co. CAFFEINA Ögrönlar 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterMax & Co. DENSO Klänningar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Opus GONETA - Långärmad tröja - milk Vackra billiga damkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Miss Selfridge BUTTON JUMBO - Långärmad tröja - blå Vackra billiga damkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Missguided CABLE JUMPER - Stickad tröja - gul Vackra billiga damkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Missya Bellis push up print BadkläderMissya Nuit triangle BadkläderMonki Aquafärgad bikini med knytband och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Monki ZION TROUSERS - Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder.