J. Lindeberg W Active LS Tee Elements Jers. Ögrönlar Lee Jeans SCARLETT HIGH Jeans

New Look FINE GAUGE CREW - Stickad tröja - pine grön Vackra billiga damkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Lee Jeans SPORTS LOGO T Ögrönlar
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Lee Jeans TAPED TEE ÖgrönlarTwitterLee MARION - Jeans straight leg - dark eve Vackra billiga damkläder och Lee MOM STRAIGHT - Jeans straight leg - remo light Vackra billiga damkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Newline svart Printed Warm Tights Leggings & tights

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Nike Performance Funktionströja - oxygen lila clear Vackra billiga damkläder

Lexington Clothing Colin Jeans Jeans

Nike Performance TANK - Funktionströja - cyber svart Vackra billiga damkläder

Lexington Clothing Helena Dress Klänningar

Nly by Nelly HEAVENLY FLOUNCE - Cocktailklänning - rosa Vackra billiga damkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Lexington Clothing Livia Quilted Coat YtterkläderLexington Clothing Talula Sweater ÖgrönlarLibertine Libertine Dear Ögrönlar och Libertine Libertine Pace Ytterkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Limited Sports LONGPANT - Friluftsbyxor - svart Vackra billiga damkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Line of Oslo Romy sequins Klänningar

NN07 Noho 1287 Byxor

Mer produktinformation
 • 100% polyester
 • Fuktavledande material håller dig torr och bekväm.
 • Flatlocksöm för optimal funktion och komfort.
 • Stretchdesign
 • Perfekt för löpning
 • Rund halsringning
 • Raglanärm
 • Maskintvätt i högst 30 ˚C
 • Noisy May NMBEHANNA 2 4 TOP - T-shirt - bas - light grå melange Vackra billiga damkläder

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  Notes du Nord Gina Short Dress Klänningar

  Jag har redan satt upp plattformen, Liquor N Poker Senapsgult set med ränder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  Nué notes Esmeralda Byxor

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen Lollys Laundry Krystal Top ÖgrönlarLotto TENNIS TECH SKIRT - Sportkjol - brilliant vit Vackra billiga damkläderLyle & Scott Colour Block Puffa Jacket Ytterkläder och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

ODD MOLLY flying high sweater Ögrönlar

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Marc O'Polo BOAT NECK - Långärmad tröja - blåsh rosa Vackra billiga damkläder

ODD MOLLY power proclamation tee Ögrönlar

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Marc O'Polo LONG SLEEVE BOAT-NECK - Långärmad tröja - deep atlantic Vackra billiga damkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Marciano by GUESS ALLURA BLOUSE Ögrönlar 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterMarciano by GUESS TIFFANIE SWEATER TOP Ögrönlar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

ONLY ONLCANDY AOP LOOSE UTILITY JACKET OTW Ytterkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Matinique Jermane Yarn Dyed Stripe Ögrönlar.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Mavi ADRIANA ANKLE - Jeans Skinny Fit - random shaded glam Vackra billiga damkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Max & Co. DADAISMO YtterkläderMax Mara Hosiery SATURNO - Strumpor - bianco ottico Vackra billiga damkläderMAX&Co. DENSITA - Skjortklänning - midnight blå pattern Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Mint&berry Body - nude Vackra billiga damkläder.