Greta grå - Greta hittar ord LEGO DUPLO - Stor lekplats Klosslåda 10864

Tallene - Sanrio - böcker (9788231610281) Bokhandel

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Playgro Jerrys Class - Aktivitetsleksak Lejon
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Fingerlings - Blå drakeTwitterGlimmies - Aquaria Glimsplash och Safari - Tub Drakar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Junie B. My Valentime A Companion to Junie B. Jones and the Mushy Gushy Valentime [With 30 Valentines] - Barbara Park Denise Brunkus - böcker (9780385373029) Bokhandel

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Tree - Danny Parker Matt (ILT) Ottley Danny Parker - pocket (9781742978604) Bokhandel

Lilla snigel - Vispekbok

Herr Wolke und der Bewegungskaiser - Rolf Barth - böcker (9783944831138) Bokhandel

Playbox - Pysselset Broderi

Veselye trafarety. Mir zhivotnykh - - böcker (9785699756148) Bokhandel

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Giotto Cera - Maxi Vaxkritor 12-packJaBaDaBaDo - Prinsesstårta rosaLundby - Mamma med dator+väska och Sylvanian Families - Dubbel sittvagn

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Fisher-Price - Poppity Pop - Elefant.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Melissa and Doug - Trelagerstårta

She'll Be Coming Around the Mountain - Blake Hoena Ellen Stubbings Erik Koskinen - böcker (9781632903624) Bokhandel

Maisy Learns to Swim - Lucy Cousins - böcker (9781406352290) Bokhandel

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

My first mog books - Judith Kerr - böcker (9780008183776) Bokhandel

Jag har redan satt upp plattformen, Aquabeads - Disney Frozen - Fever Character Set 450 pärlor, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Hush Little Baby Board Book - Sylvia Long - böcker (9780811822909) Bokhandel

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Zimpli Kids - Slime Baff Blå 300 gramTeddykompaniet - Jungle Kidz - Sittande Lejon 40 cmMiss Melody Dress up your Horse Målarbok och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Tibs the Post Office Cat - Joyce Dunbar - böcker (9781910277201) Bokhandel

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Katt hos veterinär med tillbehör - Vit Katt

Fraser Bear - Maggie De Vries - böcker (9781926812953) Bokhandel

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Majorette - Vintage 5 Pieces Giftpack 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Jurassic World - Roarivores - Baryonyx 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterMini Mommy - Docksulky 55 cm - grå och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Mein großes Mitmachbuch und Malbuch - Ostern - Alexandra Dannenmann - böcker (9783752839876) Bokhandel

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Hama - Midi Activity box - Circles 2400 st.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Melissa & Doug - Set med hundfigurer 12-pack och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Babblarna - Skallra (Dadda)Teddykompaniet - Diinglisar Mjukis 34 cm (Tiger)Melissa & Doug - Stämpelset Bondgårdsdjur och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Hama - Midi - 10000 st Mix 54.