Kids Concept Sedanbil Aiden Playmobil City Life - Ambulans med ljus och ljud 6685

Usborne Very First Words on Holiday - - böcker (9781409524557) Bokhandel

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

LEGO Friends - Mias sovrum 41327
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen BRIO World - 33888 GodstågTwitterMicki Snickarbälte med verktyg och TY - Flippables - Payton Pinguin 15 cm

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Disney Die Eiskönigin 2 Meine ersten Freunde - Panini - böcker (9783833238017) Bokhandel

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Accidentally Famous - Kristen Maxwell - böcker (9780996792004) Bokhandel

Play-Doh - Kitchen Creations Magical Oven

Den andre store Pulverhekslydboka - Ingunn Aamodt - böcker (9788282180191) Bokhandel

BRIO World - 33813 Polisstation

Her er jeg - Hans Sande - böcker (9788230507124) Bokhandel

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Nebulous Stars Magic WaterFärgPyjamashjältarna - Rev N Rumblers (Kattpojken)Mini Mommy - Dockvagn 3-hjul 49 cm och JaBaDaBaDo - Pussel Glass

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Bollbana i uppblåsbar cylinder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Safari - Tub Ocean

Wtp-Winnie the Pooh - - böcker (9788205273207) Bokhandel

Beskrivning

Röd sedanbil från Kids Concept tillverkad i trä. Mått 14 x 7 x 6 cm.

Farm Chase - Rod Campbell - böcker (9780141369631) Bokhandel

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

10 Easter Egg Hunters A Holiday Counting Book - Janet Schulman Linda Davick - böcker (9780375867873) Bokhandel

Jag har redan satt upp plattformen, Playgro Bok med Bitdel, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Bees on the Roof - Robbie Shell - böcker (9781943431212) Bokhandel

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Gravid en fyll-i-bok om nio månaders väntanPlaymobil Dragons - Gape med katapult 9245LEGO Star Wars - Anakin's Jedi Starfighter 75214 och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Spring in the Woods - Sue Tarsky - böcker (9780807577301) Bokhandel

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Greta grå - Deluxe House

Bob's Boots - - böcker (9780603564178) Bokhandel

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Sylvanian Families - Chokladkanin set med tvillingar 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Siku - John Deere 8430-traktor med släp 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterJaBaDaBaDo - Gitarr (Blå) och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

The Tenth Good Thing About Barney - Judith Viorst Erik (ILT) Blegvad Judith Viorst - böcker (9780689206887) Bokhandel

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Clementoni - Panorama Pussel - Disney Orchestra 1000-bitar.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Squishable Mini Banana 18 cm och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Melissa and Doug - Köksrödskap i metall - 7 stBeppe testar 15 experiment i köketJaBaDaBaDo - Handskallra björn och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Molli Toys - Eliyha Krokodil 36 cm.