Scalextric - Jaguar D-Type - Nurburgring 1000km 1957 - 1 32 HD Kids Concept Krokbräda 5 krokar

Plan Toys - Spaghetti

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

STIGA - Pingisracket POP Färg 3-star - orange
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Kids Concept Krokbräda 3 krokarTwitterSwimpy - Armpuffar Original 0-2 år och Viking Toys - Brandbil

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Teddykompaniet - Diinglisar Mjukis 34 cm (Elefant)

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Fisher-Price - Poppity Pop - Tiger

Bowlingspel 10 käglor 2 klot

Teamsterz - MEGA Ambulansjeep 36 cm

Pop-Up Kites - Flygdrake - Classic 57 cm

Hape - Min första xylofon och piano

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Le Toy Van - Tårta Choklad HoneybakeDino vs World - Dinosaurier i 6-packCarioca Baby - Fingerfärg 6 st och Playgro - Jazzy Jungle Bok

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Quercetti - Magnetisk tavla med siffror.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Teddykompaniet - Elefant 40 cm

Jane Foster's Paris - Jane Foster - böcker (9781783708857) Bokhandel

Good Night Broadway - Adam Gamble Mark Jasper Joe (ILT) Veno - böcker (9781602194366) Bokhandel

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Way Down Deep in the Deep blå Sea - Jan Peck - böcker (9780689851100) Bokhandel

Jag har redan satt upp plattformen, Teamsterz - Arbetsfordon 10-delar 1 64, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Den forbudte skogen - Jørn Martin Kolsrud Jonny Westernes Johnny Carlsen Kristian Kamp - böcker (9788241931994) Bokhandel

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Pomsies Serie 2 - WinterKärnan - Valpvänner - MålarbokKärnan - Neonlera 6 burkar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Sprout Seed Sprout - Annika Dunklee Carey Sookocheff - böcker (9781771473088) Bokhandel

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

LEGO City - Växlar 7895

Disney frozen me deader - electronic reader and 8-book library - - böcker (9781503700390) Bokhandel

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par TY - Slick Brunräv 23 cm 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Nikko - VaporizR 3 grön 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterLEGO City - Djungel forskningsplats 60161 och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Numbers - Lynne Dempsey - böcker (9780986146770) Bokhandel

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger TY - Fantasia Enhörning 15 5 cm.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Schleich - 13792 Frieserhäst hingst och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Teamsterz - 3 våningsgarage med 5 bilar 47 cmScalextric Sport - Ultimate track extension packGreta grå - Twin Pack - Greta och Suzy och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Melissa and Doug - Träbil med familj.