LEGO The Movie 70822 - Unikittys bästa vänner NÅGONSIN Nerf - Zombie Strike Quadröd

Sew Nice - Symaskin Sew smart

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Play-Doh - 4 Burkar - Sweet Sorbet Swirl
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Transformers - War for Cybertron - Pteraxadon Battle MasterTwitterVilac - Brandstation med tillbehör och STIGA - Air Scooter 12 (Svart)

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Sylvanian Families Town - Designerstudio

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Hama - Midi Activity box - Circles 2400 st

Rätt Start Badleksaker Spaceinvaders 5-pack

Squishable - Mini Fuzzy Bumblebee 18 cm

Intex - Jättestor uppblåsbar enhörning att flyta på

Transformers - DJ Bumblebee

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Nerf N'strike Elite Firestrike XDB.Toys - Wavy Raker - KrattaPaw Patrol - Plastboll 23 cm (Blå) och Plasto - Traktor med släpvagn 54 cm röd

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Master a Million - Studsboll med räkneverk röd.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Intex - Lollipop Float

Mjuk docka Lilly med ljud 33 cm - lila

Beskrivning

Njut av något att dricka och äta med LEGO® FILMEN 2 70822 Unikittys bästa vänner NÅGONSIN! Den här roliga byggleksaken innehåller 3 byggbara LEGO FILMEN 2 figurer – Unikitty, Glasstrut och Chokladkaka – plus en tevagn med tekanna, kaffekopp och tårttillbehör för kreativa lekar.

• Detta Unikitty LEGO® set innehåller 3 klossbyggda LEGO® FILMEN 2 karaktärer, Unikitty med 2 utbytbara ansiktsuttryck, Glasstrut och Chokladkaka, plus en tevagn.

• Tillbehör: tekanna, kaffekopp och tårta.

• Njut av kreativa lekar och återskapa smaskiga scener från LEGO® FILMEN 2 med den här roliga byggleksaken.

• Figuren Unikitty är 5 cm hög.

• Glasstrut är 5 cm hög.

• Chokladkaka är 5 cm hög.

• Vagnen är 5 cm hög, 3 cm lång och 3 cm bred.

Det rekommenderade priset kommer från LEGO Sverige AB

Wheely Bug - Gåbil Mus Stor

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

LEGO Star Wars - Rathtar Escape 75180

Jag har redan satt upp plattformen, Troll Lux Skötbord (Vit), och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Sylvanian Families Town - Violinkonsertset

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Plasto - Simdyna Delfin (rosa)KidZZfarm Hoppkossa Bella (Grå)Hörby Bruk Babygunga Exklusiv (Turkos) och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Beth's Backyard Friends - Deanna K Klingel - böcker (9781944277123) Bokhandel

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

ABC - Badkrabba Set med badleksaker

Hank the Septopus (Disney Pixar Finding Dory) - Random House Disney Random House Disney - böcker (9780736435109) Bokhandel

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Skrållan - Lillan Taldocka (Blondin klänning) 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Baby Alive - Shimmer N Splash Sjöjungfru (Blå) 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterBamse - Mjukisdjur (Skalman) och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Little Learners - Die Kuh macht muh - - böcker (9783961280261) Bokhandel

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger LEGO Friends - Stephanies hus 41314.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Melissa & Doug - Water Wow - Safari Målarbok och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Schleich - 41416 Farm World - Sadlad häst med cowboyAstrid Lindgren - Mera sagor hyss och äventyrMelissa & Doug - Djurmagneter i trä 20-pack och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Orb Slimy - Elasti Plasti Glow.